Heel goed

Tandarts heel vriendelijk legt alles keurig uit. En de behandeling rustig gedaan,en stopt regelmatig ff . Ik zeg top.

Vakkundig

Voordat ik het door had zijn mijn implantaten geplaatst

Heel vriendelijk

Iedereen was heel vriendelijk en de controlle verliep prettig

Prima behandeling na een valse start.

Aangename ervaring in ongedwongen sfeer. Aanvankelijke communicatie problemen zijn opgelost en verdwenen. Uiteindelijk kwijt Gustavo zich prima van zijn taak en heeft de taal barrière weten te overwinnen.

Meedenkend en geruststellend

Als persoon met een paniekstoornis was ik weer eens erg nerveus voor de behandeling, was enorm gespannen en werd wat emotioneel tijdens de behandeling.waarna ik super fijn gerustgesteld werd, alles werd goed uitgelegd zodat ik wist wat er gebeurde. Dikke pluim voor de dienstdoende tandarts

Vakkundig en vriendelijk

Korte wachttijd, vriendelijk ontvangst, kundig en snel geholpen. Complimenten voor arts en assistente!

Snelle afspraak en goede behandeling

X

De kliniek heeft zeer deskundig en klantvriendelijk personeel.

Er wordt meegedacht over mogelijkheden. Duidelijke uitleg over behandelingen.

prima behandeld

Heel erg goed.

Correcte behandeling zowel aan de balie als de tandarts en de assistente.

Ik word altijd prima geholpen, ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben erg tevreden over alle behandelingen en de verstrekte service die ik altijd krijg.

Ik heb een heel fijn gesprek gehad, alles is rustig uitgelegd.

Zijn zeer vriendelijk

Fijne mond hygiëniste zeer vriendelijk

Prima advies en behandeling

Excuses dat ik de naam even niet volledig paraat heb van de dame die mij behandelde. Wel noemde ze dat ze in Roosendaal woonde en haar naam is Barbara dacht ik. Zij doet dat altijd keurig en goed advies

Perfect, zoals altijd!

Controle stip op tijd, duidelijkheid over de te volgen stappen, vervolgtraject vastgesteld. Bovendien alles in een ontspannen en gezellige sfeer.

In een zinnetje Perfect

Hele vriendelijke maar ook zeer professionele dames en heer, zoals altijd een dikke 10

fijn geholpen

fijne behandeling

Heel Leuk altijd

Ik word altijd netjes ontvangen.

al vele jaren uitstekend geholpen.

jammer dat dit veld een verplichting is, het ontneemt de motivatie om het een volgende keer weer in te vullen!! antwoord hierin alleen vragen als er daadwerkelijk is te verbeteren valt.

positieve ervaring, fijn personeel

altijd netjes te woord gestaan en wordt naar je geluisterd, alleen jammer dat ik nooit meer dan 2x dezelfde mondhygienst heb gehad, daarna vertrekken ze weer.

Vakbekwaam

Mijn ervaring was goed

Goede uitleg over de behandeling. Duidelijke antwoorden op vragen over de behandeling.

Afspraak met de mondhygieniste

De afspraak liep goed en ze heeft goede notitie genomen. Helaas maakt ze melding dat dit éénmalig is, omdat ze weer weg gaat

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.