Alles was naar wens

Prima behandeling

Goed voorgelicht wat er gaat gebeuren, met beeld op scherm. En ook tijdens de behandeling wordt er benoemd wat er gedaan gaat worden. Tandarts en assistente werken perfect samen

Zoals altijd: professioneel met een glimlach!

De tandarts legde op een duidelijke manier uit hoe het whitening setje werkte. Hij nam er ruim de tijd voor. Ik had alle tijd om vragen te stellen. De aanwezige assistente werd bij het voorlichtingsgesprek betrokken. Opnieuw een sterk consult!

Prima, kan niet beter!

Vriendelijke bejegening, snel geholpen na melding probleem gebit. Gun iedereen zo’n kliniek en tandarts..

Het was niet m’n eigen tandarts maar heel goed geholpen

Duidelijk, vakkundig en peroonlijk.

Kom al meer dan 15 jaar bij deze tandartsen praktijk. Word altijd goed en vakkundig geholpen.

Uitstekende en snelle service

Uitstekende en snelle service

Goede rustige uitleg

De tandarts legde goed en rustig uit wat hij gaat doen

Heel zorgvuldig.

Uitstekende service

De kliniek is uitstekend, zelf kom ik uit de randstad en de service daar is beneden peil geworden.

Vol vertrouwen naar de tandarts

Rustig begroeten bij binnenkomst. Rustig behandeling Rustig afscheid nemen

Prima service, aardige mensen en duidelijke uitleg behandeling.

Prettige ervaring.

Prima geholpen

Op tijd geholpen, vriendelijk rustig personeel. Goede uitleg

Keurig geholpen

Jammer dat de mondhygiënische weer weg gaat en ik geen nieuwe afspraak heb.

Ik ben erg fijn geholpen.

Erg fijn geholpen en goede uitleg gehad over het vervolg traject!

Fijne tandarts met aandacht voor de patiënt

Fijne tandarts, geeft vertrouwen voor zowel mij als mijn dochter.

Snel geholpen bij een direct probleem

In het weekend een accuut probleem, verloren vulling. Direct maandag contact opgenomen en probleem verholpen door een voor mij onbekende tandarts. (eigen tandarts was op vakantie) Prima geholpen.

netjes op tijd

Prima!

Goede uitleg bij behandeling!!

Ben deskundig geholpen

snel en op tijd geholpen

goede ervaring

zoals gebruikelijk gewoon goed

Vriendelijk, accuraat, kundig

Tandarts deed wat hij moest doen. Probeerde goed te overtuigen met goede onderbouwing. Respecteert vervolgens de keus van de cliënt.

kundig en klantvriendelijk

kundig en klantvriendelijk

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.