Prima en beleefd

Er wordt naar je geluisterd. Voldoende tijd uitgetrokken voor de controle en tandsteenbehandeling.

Fijne medewerkers

Ik werd goed geholpen bij de eerste beurt. En het hele proces werd duidelijk uitgelegd.

Heel deskundig en vriendelijke behandelaars

Ik voel mij welkom en deskundig behandeld, Voel mij niet angstig in de stoel en geven hele goede adviezen,

De vriendelijkheid en de zorgvuldigheid voelen als een warm bad!

Zoals ik al schreef, de service en de hartelijkheid zijn geweldig!

Tevreden

Ik ben goed en deskundig geholpen.

Prima ervaring

Nemen de tijd en laten de keuze bij de cliënt. Duurt alleen erg lang voor dat je offerte krijgt.

Klantgericht!

Denken in oplossingen, super!

Erg tevreden

Snel geholpen en zeer vriendelijk personeel, erg betrokken en goede uitleg en adviezen gehad. Heel blij mee

Werd allemaal weer erg zorgvuldig gedaan. Adviesgesprek n.a.v. problemen was top.

bekwame mensen

wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen

Snel geholpen

Erg snel geholpen bij afgebroken tand.. en heel vriendelijk

Tandarts Lewiszong is de beste tandarts die ik tot nu toe heb gehad.

Professioneel

Ik krijg altijd alle aandacht en meest efficiënte oplossing van mijn problemen

Na Tand arts vos kunt u heel erg blij zijn met de nieuwe hoofd tandarts. Erg tevreden!!

Top tandarts!!

Kundige tandarts en assistente

Kundige tandarts Lyn die alles goed uitlegt en de tijd voor je neemt. Assistente verstaat ook haar vak. Voor mij een fijne praktijk met veel kennis van zaken. En alles onder één dak

Heel prettig

Mijn afspraak was iets uit gelopen en dit werd keurig vermeld

Nette praktijk schoon en optijd .

Ondanks dat ik wel een angst haas ben wordt ik netjes behandeld en gerust gesteld.

Ben als patient goed begeleid.

Ging met angst, kwam opgelucht thuis. Was goed verlopen de behandeling.

Er werd goed geluisterd en meegedacht, er is alleen nog niet een directe oplossing.

Ik ervoer een bepaalde druk door mijn vulling heen. Ik heb dit uitgelegd en er werd goed meegedacht in een mogelijke oorzaak en een oplossing hiervoor. Dat stelde mij al erg op het gemak. Ik merk nu nog niet direct resultaat, maar de afspraak zelf was dus ook zeker niet vervelend.

Vriendelijke en duidelijk heb ik mij eerste bezoek ervaren

Tijdens mijn eerste bezoek ben ik samen met mn kinderen vriendelijk ondervangen en hebben we ook duidelijke afspraken gemaakt voor vervolgonderzoeken.

Fantastisch

Buitengewoon goed.

Vriendelijk en goed geholpen

Voelde mij gewoon op m'n gemak. En dat bij de tandarts!

Zeer lieve tandarts

Deze tandarts zag gelijk mijn angst en ik heb het vertrouwen dat er voldoende rekening wordt gehouden met mijn angst voor een behandeling

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.