Dank zei mijn hypnose was het een fijne reis die ik mocht maken

Toen ik aankwam schrok ik even van de lange tijd die gepland stond voor mij. Ik had dit even gemist en dit zorgde voor wat stress in mijn hoofd. Echter de tandarts was erg vriendelijk en dat maakte dat ik al minder stress kreeg. Ze weet dat ik geen verdoving wil en dat ik mezelf in hypnose breng wanneer ze aan de slag gaat. Dus zo gezegd zo gedaan. Het was weer zeer ontspannen en rustig. Heerlijk om zo zonder verdoving weer uit de stoel op te kunnen staan, want die verdoving geeft altijd nalast en de hypnose geeft alleen rust. Kort om een fijne ervaring met een goede behandeling van het maken van mijn kroon

Vriendelijk en goed

Erg prettig geholpen

Zeer bekwaam en professioneel

Ik was vlot en professioneel geholpen

Goed geholpen.

Dankzij de tandarts kan ik weer beter kauwen zonder pijn.

Een goede mondverzorging

De behandeling liep vlot en fijn. Zeer te vrede

Veel geduld

Mijn dochter vraagt nogal aandacht. Hier nam ze alle tijd voor en bleef rustig. Alles werd nauwkeurig uitgelegd

Heel goed geholpen

Heel goed,toen ik even kokhalste,meteen maatregelen nemen.

Heel positief

Zeer vriendelijk en zorgzaam personeel. De tandarts legt alles uit en is zeer deskundig, kan geen aangenamer tandartsbezoek wensen

Vriendelijk en deskundig

Schade aan gebit. Kon dezelfde dag nog komen. Zoals altijd fijn geholpen. Goede uitleg en deskundigheid. Samenwerking met assistente was ook goed op elkaar afgestemd

Vriendelijke benadering en goed advies.

Heel vriendelijke en goede uitleg en goede behandeling. Top voor de Inplantolge en haar assistente.

Zeer kundige en empathische tandarts

Ik vind een bezoek aan de tandarts spannend omdat het schoonmaken van mijn gebit veel ongemak veroorzaakt. De tandarts in kwestie voelde dit aan en ging zodanig te werk dat het ongemak beperkt bleef. Hij gaf duidelijke instructie, gaf mij op de juiste momenten de tijd om te slikken, complimenteerde mij met mijn gebitsverzorging maar gaf wel tips om de verjaardag te verbeteren. Kortom een zeer kundige en empathische tandarts.

Klantvriendelijk

Laatste geholpen door Marcella

Vriendelijke tandarts en assistente!

Voor ons het eerste bezoek was erg fijn. Ook zoontje van 2 werd er helemaal bij betrokken!

uitstekend

Erg plezierig

Je hoeft niet lang te wachten. Personeel is vakkundig en goed op elkaar ingespeeld. Ook de receptie is prima.

Goede uitleg en controle en behandeling!

Vakkundig en snel. Alleen jammer dat er geen online systeem is zodat je zelf een afspraak kunt inplannen,

Niks te klagen.

Heel goed geholpen

Uitstekende behandeling

Altijd een uitstekende ervaring.

snel. goed en prettig geholpen.

zie boven

Fijn

Zeer duidelijke en rustige tandarts. Prettige ervaring

Deze keer rustig en deskundig geholpen. Vanwege voorlaatste keer toen ik een explosie van aphten had de dag na behandeling. Nu werd er heel voorzichtig en met zorg gewerkt om met het instrumentarium zo min mogelijk het mond slijmvlies te beschadigen. Had een Aphrodite erbij de volgende dag dus stukken beter.

Prettig, meedenkend, vriendelijk en professioneel

Zeer klantvriendelijk en vakkundig!

Heel klantvriendelijk, veel begrip en geduld. Recentelijk geopereerd in het hoofd- halsgebied. Daardoor wat moeite met slikken. Tandarts nam alle tijd en gaf steeds de gelegenheid om tijdens de behandeling wat extra slikmomenten in te lassen. Waardoor de behandeling uiteindelijk goed uit gevoerd kon worden.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.