Ging lachend naar binnen en lachend naar buiten

uitstekende kliniek!

Kundige mensen, fijne sfeer.

Heel tevreden

Lotte is een hele fijne tandarts! Blij mee :)

Afspraak bij tandarts en preventieassistente. Snel en correct geholpen.

Tandarts die deskundig overkomt en de patiënt heel sympathiek weet te benaderen.

Heel tevreden

Hele goede tandarts. Vriendelijk, kundig.

Vlot en kundig geholpen

Geholpen door weer een andere tandarts

Mijn dochter werdt geholpen door camilla

Deze praktijk is zeer goed, vriendelijke medewerkers van de dames afsprakenbalie tot de Tandartsen en iedereen is zo zorgzaam, TOP!!

Heel fijn!

Ben best angstig voor de tandarts. Dus zat nog bii mijn tandarts waar ik eerst woonde, op een uur rijden. Toch besloten om in eigen woonplaats een tandarts te kiezen. Legde het aan de telefoon uit, en werd heel vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan. Ben door hele lieve en rustige man geholpen. Hij nam zijn tijd, legde alles uit en gaf mij een gevoel dat er echt rekening met mij werd gehouden. Ging met een heel prettig gevoel de deur weer uit

Correct behandeld.

Jammer dat de Zaterdagen geen consulten meer mogelijk zijn. i.v.m. hele week van huis en vele met mij.

Zeer goede praktijk

Goed geholpen. Uitermate vriendelijk personeel. 1 minpunt vind ik dat je na halfjaarlijkse controle opnieuw een afspraak moet maken voor het reinigen. en dit in mijn 4 maanden na controle. Doe dat gelijk is makkelijker en kost minder.

Prima service van afspraak tot controle en behandeling.

Prettige ontvangst en goede service.

voel me op mijn gemak

Ben erg bang voor tandarts, maar voel me hier veilig en begrepen wat voor mij heel belangrijk is.

Redelijk

Ik heb gekregen wat ik gevraagd heb. Ik mis tandarts Vos wel. E-mailadres is verouderd maar ik kan het in dit bericht niet aanpassen.

Niets op aan te merken

Prettige sfeer, Deskundig personeel zowel in de behandelkamers als aan de receptie

Tevreden over de behandeling

2x afgebeld geen tandarts aanwezig

Voel me op mijn gemak!

Zag er tegenop ,en had het tandarts bezoek,een paar maanden uitgesteld,ivm pensioen tandarts Vos, Maar is mij reuze meegevallen,nu een ander met moeilijke naam,fijn advies gekregen,en zeer vriendelijk!!

Altijd vriendelijk, alles wordt goed nagekeken en bijgehouden

Ik heb last van veel tandsteen, dat wordt keurig verwijderd de tandarts is altijd vriendelijk en legt alles goed uit. Ga er de deur uit met een schoon fris gevoel. Ook de complimenten aan de dames van de balie zij zijn zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Zoals altijd prima.

Vriendelijk, persoonlijk bij je eigen tandarts.

Jullie zijn gewoon heel goed

Jullie zijn allemaal een heel goed taem

Goede ervaring

Op tijd aan de beurt, prettig behandeld ook tandsteenverwijderen was deze keer goed te doen omdat de tandarts het zelf deed!

Behandeling geweldig gedaan

Tandsteen weggehaald , super aardige mevrouw die dit gedaan heeft en geweldig gedaan.

Word vriendelijk ontvangen en prima geholpen vandaar

Word vriendelijk ontvangen en geholpen

Snelle kundige behandeling

Snelle kundige ingreep en nakomen van afspraken Sublieme behandelaar van tandarts mevrouw van Gilst en ook correcte afspraken medewerkers. Groet Addie Verduijn Lunel-Deurloo.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.