Een vakkundig en vriendelijk team

Voor mijn halfjaarlijkse controle werd ik stipt op tijd, heel deskundig en vriendelijk geholpen.

Client vriendelijk en vakkundig.

Prima, keurig op de afgesproken tijd, 1/2 jaarlijkse controle, wat tandsteen verwijderd verder geen bijz.

Prettig contact en een duidelijk verhaal

Er wordt tijd gemaakt om advies te geven of te vertellen wat aandachtspunten zijn. Goede communicatie dus!

tevreden

Prettig

Goede ervaring gehad

Goed, snel en deskundig geholpen

Fijne tandarts , goed geholpen

Goed netjes vriendelijk goed met kinderen

profesioneel en vriendeliijk

Fijne ervaringen met de tandartsen, vriendelijk en er wordt goed op de reacties van de patient gelet tijdens de behandelijng

Netjes en vertrouwelijk

Fijne ontvangst , vakkundige tandarts

Professionele en vriendelijke praktijk

Professionele en vriendelijke praktijk

Fijn en snel geholpen.

Ik kon direct terecht ivm met kiespijn.

Heel goed zoals altijd

Mijn ervaring is al 25 jaar prima. In st. Maartensdijk al.

Klantvriendelijk ontvangst en goede behandeling

Klantvriendelijk en goede behandeling.

Altijd netjes geholpen,

Vriendelijke mensen.

Werd goed geholpen

Vriendelijke mensen op de juiste plaats

Goede, eerlijke tandarts

Een vriendelijke tandarts die weet wat hij doet. Hij behandelt mijn kinderen ook en zij gaan met plezier naar de tandarts.

Arrogante medewerkers

Vlotte afhandeling

Afspraak gemaakt, op de afgesproken tijd werd ik binnen geroepen voor de behandeling. Vlotte afhandeling.

uiterst professioneel

Er wordt duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn op een zeer professioneele manier

Goed behandeld

Tandarts luistert, helpt en advies is goed

Aardige vakkundige mensen

korte wachttijd, vriendelijk personeel

Er wordt goed uitgelegd wat men gaat doen. Prima advies!

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.