Vriendelijk, duidelijk en betrekkelijk pijnvrije behandeling

Vriendelijk. Oude vulling eruit, nieuwe erin. Duidelijke uitleg vooraf. Omdat ik niet voor verdoving heb gekozen is voorzichtig geboord.

Ik kreeg een zorgvuldige, vakkundige behandeling.

Ook aan andere klachten werd tegemoet gekomen en rekening gehouden met mijn wensen.

Redelijk goed

Na het verwijderen van tandsteen en poetsen werd minimaal water gebruikt, zodat poetsmiddel in mn mond achterbleef

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke begripvolle tandartsen

Ik voel me het niet leuk om naar de tandarts te gaan, maar mijn tandarts is rustig, legt uit wat ze gaat doen en daardoor stelt ze gerust.

Ik vind het goed

Ik vind de behandeling goed

ik ben goed geholpen vakkundig dus

Netjes geholpen.

Vriendelijke tandarts en assistente. Behandeling was niet pijnloos.

Geweldig.

Na een complete revisie van kiezen en tanden met een grote glimlach de kliniek verlaten. Enorm blij met het resultaat.

Correct,netjes,zonder pijn

Tot op heden altijd geweldig geholpen.

Attent,deskundig, en betrokken tijdens,ervoor en daarna

Attent,deskundig en goed nazorg Het nabellen door medewerkers naar patiënten met de vraag hoe is het met u , wordt als zeer attent ervaren

Vakkundig

Keurig geholpen door de tandpreventiemedewerkster.

Hele fijne praktijk

Kom er al jaren en heb de praktijk zien groeien. Ondanks de groei blijven ze persoonlijk.

Zeer goed geholpen met zeer goede resultaten

De praktijk maakt een zeer verzorgde goed georganiseerde klantvriendelijke indruk met vriendelijke en betrokken vakmensen.

Duurde iets langer dan gepland.

Het onderzoek was gepland voor 10 minuten, maar het duurde een half uur. Voor de rest, het behandelend team was uitstekend. Top!!

Hartelijke hulp bij een ongelukje met mijn kies

Er werd snel een afspraak gemaakt. Tandarts Lewiszon is hartelijk en zeer kundig. Top!!!

Prima behandeling

Fijne praktijk met kundige tandartsen

Prima toelichting en persoonlijke aandacht.

vriendelijk en deskundig

goede adviezenn van de tandarts

Een goede tandartsen praktijk.

Iedereen is erg vriendelijk en vakbekwame tandartsen en assistenten.

Super goed geholpen

Had niet verwacht dat eerst de assistenten mijn tandsteen zou verwijderen, normaal moet ik hier altijd voor terug komen, want dan was er nooit geen tijd, maar nu namen ze de tijd ondanks dat er aan de telefoon werd gezegd dat het absoluut niet kon. Ik ben dan ook nu zeer tevreden dat het nu wel kon want ik kan moeilijk vrij krijgen van mijn werk ivm ploegendienst en cursussen die ik volg.

goed benaderbaar, vriendelijk

vakkundige mensen, vriendelijk en schone ruimtes.

Goede ervaring met deze praktijk

Vriendelijke dames, goed geholpen..

Fijn geholpen.

Vriendelijke ontvangen. Behandeling fijn en goed uitgevoerd en goede uitleg.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.