Mijn gebit wordt heel goed onderhouden.

Super goed

Hele vriendelijke dames en fijne tandarts

Goed geholpen

Kinderen gerustgesteld, fijne sfeer, er werd geluisterd en goed advies gegeven.

Super geholpen

Vriendelijk, begripvol en kundig

Ik had pijn en kon na 2 dagen al terecht. Geen lange wachttijd in de wachtkamer. En goed geholpen.

Ik kom hier al jaren en ben tevreden.

Altijd redelijk op tijd, netjes te woord gestaan en goede uitleg.

Gewoon goed

Ben goed en vakkundig geholpen

Aardige assistenten evenals de tandarts, ik ga altijd met plezier in de stoel zitten. Heerlijk relaxed.

geweldig

voel me er erg op mijn gemak

Goede controle

Goede controle en aandacht voor eventuele klachten

Goede kwaliteit

Snel aan de beurt en daarna ook vlot en deskundig geholpen.

Zeer fijne en goede praktijk

Nagenoeg vanaf het begin van de praktijf ben ik er klant en vanaf het eerste moment alleen maar positieve ervaringen. Positief qua kennis & kunde, behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel. Tevens gaan mijn vrouw en kinderen naar deze praktijk, allen erg tevreden.

Goede ontvangst en fijne behandeling zonder pijn

Goede uitleg over wat er gaat gebeuren en ze nemen de tijd voor je. Professioneel en vakkundig, heb er vertrouwen in en ben altijd angstig geweest maar dat is bij hen niet nodig. Blij dat ik een goede kliniek heb gevonden.

Zeer goed geholpen

Balie personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Tandarts legt duidelijk uit wat ze gaat uitvoeren tijdens de behandeling wat zorgt voor meer vertrouwen.

Bij het laatste bezoek alles prettig.

Ik werd op tijd geholpen. De tandarts was vriendelijk en gaf duidelijk antwoord en uitleg. De assistente was netjes en ook vriendelijk. Nu gelukkig geen negatieve ervaringen opgedaan.

Vriendelijk en meedenkend!

Vriendelijk en meedenkend!

goede behandeling, deskudig.

Goede vriendelijke behandeling. Op tijd en ik naar ik denk deskundig. Naam van behandelteam vergeten, Tandarts was jonge vrouw, donker haar.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Zoals gebruikelijk prima

Deskundig, patiëntvriendelijk, goede hygiëne.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja

Goede tandarts

Goede tandarts,weet wat ze doet

Altijd vriendelijk en goede behandeling

Zie hiervoor

Prima hoor , goed geholpen !!!

Prima !!

had ik jaren eerder moeten doen

geweldig, goed geholpen door mevr. s,sajedi

Vriendelijk en professioneel personeel

Duidelijke uitleg door de tandarts over de behandeling

Prettige tandarts, assistente en een schone praktijk met persoonlijke aandacht

Ik kom al jaren bij deze tandarts en voel me daar klant

Ze nemen de tijd voor je

Ik moest onverwachts naar de tandarts, maar ze hebben mij gewoon in kunnen plannen. Ook al hadden ze eigenlijk weinig tijd ingepland voor hetgeen wat gedaan moest worden, hebben ze gewoon de tijd genomen om het goed te doen!

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.