Jammer dat van het oorspronkelijke en het persoonlijke wordt afgeweken

Over de tandarts zelf heb ik niks aan te merken maar als ik vraag om mijn eigen tandarts en dit wordt toegezegd moet men dat ook doen. Met Tandarts Vos had ik een band en dat is ook jullie streven voor de kliniek. Wijk er dan ook niet vanaf. Iedere keer een andere vind ik niet zo prettig. En als mijn tandarts dan verhinderd mocht zijn, dat kan maar zeg het d asn gewoon of laat het dan weten. Mijn voorkeur gaat echt naar dezelfde tandarts iedere keer als ik moet komen. Daar maak je van tevoren met agenda's erbij afspraken voor, toch?

Gewoon goed

Komen afspraak na en denken mee

Vriendelijk en hulpvaardig

Ik kon zeer snel langs komen om een net getrokken kiesholte te laten controleren toen ik dacht dat er voedselresten in waren blijven steken

Aardig en lekker snel

Aardig en lekker snel

Goed geholpen

Goed en eerlijk advies

Ik kom hier al jaren en altijd voelt het vertrouwd. Ben helaas een goede klant, maar er wordt altijd meegedacht en ook geluisterd naar de wensen.

Goede tandarts en vriendelijk personeel

Je wordt goed geholpen en op je gemak gesteld als er iets mocht zijn

Ik had al twee weken last van een behoorlijk gevoelige kies. Ik kon snel terecht en Mark heeft het prima opgelost met een pijnvrij weekend als gevolg. Bedankt Mark

Lieve receptionistes, lieve en goede assistenten en wij hebben altijd de zelfde tandarts, ook voor mijn dochter altijd erg vriendelijk en behulpzaam.

positief

professioneel

Goede en prettige samenwerking met zowel mondhygiëniste als tandarts

Voldoende aandacht voor hetgeen moest gebeuren. De geplande tijd, met name bij de m.h., liet enigszins te wensen over.

Snel en goed geholpen

Er was een stukje tand afgebroken, ik mocht nog snel even tussendoor komen voordat ik op reis moest. Er werd vakkundig een “laagje” geplaatst. Dank voor de goede, snelle service!

Ik heb een uitstekende behandeling gekregen.

Fijne mensen en goede verzorging

Aardige vriendelijke dame

Ik ben tevreden

De controles gaan naar wens

Prima behandeling en vriendelijke bejegening.

Al 40 jaar klant bij Kliniek voor Tandheelkunde. Korte wachttijden in de kliniek.

Ik word snel en goed geholpen

Hoewel een afspraak op korte termijn vaak lastig is voor een reguliere controle, word ik altijd snel en goed geholpen. Ik heb nog nooit pijn gehad bij een behandeling. Er worden geen onnodige behandelingen uitgevoerd.

Goede behandeling

Goede behandeling

zeer goede zorg

er wordt goed naar mijn wensen geluisterd en de hulpverlening is uitstekend

Prima geholpen alleen is het storend als er iemand binnen komt als jij in de stoel lig.

Prima, vriendelijk en adequaat geholpen

Prima, vriendelijk en adequaat geholpen

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Zowel aan de balie, als bij de tandarts zeer vriendelijk ontvangen. Vragen werden duidelijk en ter zake kundig beantwoord.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.