Vriendelijke tandartspraktijk

Kom hier al jaren , altijd met plezier . Net , goed en vriendelijk.

Veel Wisseling behandelaars

Helaas weer een andere tandarts Weet niet wat er speelt bij jullie in de praktijk maar heel veel wisseling van tandarts en mondhygienste wat ik onprettig ervaar

Ben goed geholpen en er was serieuze aandacht voor mijn probleem mbt aphten. De assisente zou de volgende keer een geheel steriel pakket om tandsteen te verwijderen , klaarleggen Dit zou kunnen helpenom de aphten te voorkomen na de behandeling. Dit omdat ik soms een explosie van aphten heb na behandeling.

Effectief en zorgzaam met een vriendelijke beleving.

Voel me rustig en op gemak.

tis Goed verlopen

Heel goed

Altijd tevreden , nemen de tijd en komen niet met onnodige behandelingen als dit niet nodig is. Mijn zoontje van 3 ging voor het eerst mee en werd ook ruim de tijd voor genomen, heel blij mee

Rustige omgeving Vriendelijke meiden Alle tijd voor je nemen Vakkundig

Zeer goede ervaring

Goed geholpen.

Prettig

Vakkundig

fantastische

goede begeleiding

Vriendelijke Medewerkers en vakkundig!

Ik kom al sinds de oprichting van deze tandarts praktijk en ben nog nooit ontevreden vertrokken.

Goed en vriendelijke

Super fijne tandarts. Vriendelijk personeel

Ik werd fijn en direct geholpen eer fijn

Een perfect gebit

Na een hele poos tobben met een noodgebit, nu een gebit dat zo goed past dat ik vergeet dat ik een kunstgebit heb. De zorg waarmee het gebit is aangepast was geweldig.

Het was weer prima om vanuit Bremen tandarts Lewiszong weer te bezoeken

De wortelkanaalbehandeling duurde lang, maar was niet vervelend. De aangename sfeer die tandarts Lewiszong en zijn assistente voor zorgde, maakt het bezoek aan de praktijk aangenaam. De behandeling was niet vervelend, de napijn nauwelijks aanwezig.

Zeer kundig en betrokken

Ik had 2 kiezen die gevuld moesten worden. Dit werd zonder pijn en zeer kundig behandeld. De tandarts en assistent zorgen er ook voor dat je jezelf op je gemak voelt. Heel fijn!

Fijne persoonlijke benadering

Je word op.je gemak gesteld

Het duurt even (de ingreep) maar dan heb je ook wat, onder andere hersteld zelfvertrouwen

Bij binnenkomst in de behandelkamer stond een heel team te wachten (4 dames) , deels bekend vanwege de aanloop naar de ingreep. Voor ik het wist lag ik alweer op de tafel en daar verbleef ik meer dan een uur, de zeer efficiënte jongedame werkte stap voor stap naar het gewenste eindbeeld en was zeer kritisch bij de afwerking. En geloof mij ook op je 72ste krijgt je zelfvertrouwen een flinke knauw wanneer je hoektand spontaan afbreekt, geen gezicht. Niet alleen een hoektand terug maar ook mijn zelfvertrouwen.

Een buitengewoon plezierige ervaring

Deze tandarts, die een invaller was voor mijn reguliere tandarts, was buitengewoon vriendelijk en ging nauwkeurig te werk. Hij attendeerde mij erop, dat vullingen na verloop van tijd hun sterkte kunnen verliezen en wellicht tzt vervanging van de vullingen nodig zou zijn.

die is heel goed

gewoon heel goed

Goede tandarts en mond hygiëniste

Ik ben zeer tevreden over tandarts en mond hygiëniste, eindelijk hetzelfde persoon wat je help en heel goed advies geeft. Sjaapoo

Zeer goed en begripvol

Ik kom al bijna 50 jaar bij jullie Ben verschrikkelijk bang geweest! maar ga elk half jaar naar jullie want weet heb mijn eigen ermee als ik niet ga?de angst wordt wat minder maar toch jullie begrijpen mij en dat is fijn daarom van mij een 10 en een bloemetje voor jullie Met vriendelijke groet Lian vorstenbosch

zeer goed

vriendelijk

Deskundig en correct

Zie boven.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.