Goede tandarts.

Bij deze tandarts kom ik al jaren. Goede tandarts praktijk , vriendelijk enz .

Fijne praktijk

Deskundig personeel dat je op een goede manier werkt.

Uitstekende behandeling, maar één minpunt.

Aan het eind kreeg ik te horen dat de assistente niet meer kon polijsten, omdat ze al ver uit de tijd was gelopen. Dit voelt als dineren bij een sterren restaurant en de chef kok zegt aan het eind dat hij geen tijd meer heeft voor het dessert, omdat hij al ver over zijn tijd heen is.

Goed en vriendelijk

Bij de mondhygiëniste geweest en goed behandeld en super vriendelijk. Haar naam weet ik niet meer kleine dame met donker haar. Top

Na een gesprek met een medewerkster heb in met de planning andere keuzes gemaakt. En dat is mij prima bevallen.

Fijne tandarts

Had veel angst maar ga nu relax

een erge meevaller

Na een hele nare ervaring van het zeer moeizaam trekken van een kies en een zeer pijnlijke gebitsreiniging was ik deze keer erg gespannen. maar het viel reuze mee, de assistent was erg voorzichtig en vroeg een paar keer of het goed ging.....wat een meevaller deze keer, fijn dat is zo ook kan!!

priema behandeling

altijd prima behandeld

Duidelijke afspraken, geen lange wachttijden, prima behandeling.

Voelt vertrouwd

Gewoon hele goede praktijk

Ik voel me goed en op mijn gemak en de mensen die er werken zijn heel aardig

fijne tandartspraktijk

fijne tandarts en personeel

Vriendelijk en prima uitleg

zowel als de tandarts als de mondhygieniste ware vriendelijk en gaven duidelijke uitleg wat ze gingen doen, dit stelde mij op mijn gemak

Nieuwe tandarts Pinto vond haar behandeling goed ,geen last gehad bij de behandeling. Erg tevreden en leuke vrouw. Bij het binnengaan van de ontvangstkamer werd ik ontvangen door iemand anders waarbij ik een erg afstandelijk gevoel kreeg. Verder top

Prima behandeling en voorlichting

Fijne tandkliniek

snel geholpen, vriendelijk

Heb gelukkig geen bijzonderheden en/of problemen. Verder ging alles prima.

Snel en goed

Mijn probleem werd eerst tijdelijk verholpen en een dag er na opgelost

Super kliniek

Altijd correct, netjes, super behandelingen, schoon hygiënisch en komt afspraken na en ivm wijzigingen wordt telefonisch contact opgenomen

Deskundig

Heel deskundig en vriendelijk

Uitstekende begeleiding en hulp mondhygiëniste en tandarts

Zie hierboven

de behandeling was goed.

zie boven, verder geen opmerkingen.

Personeel is vriendelijk

Behandeling altijd netjes verzorgd

Ik ben goed behandeld en kreeg goede uitleg

Goede ervaring, fijn geholpen

Ik had een wat starre tandarts, die vrij streng en direct was. Was onvriendelijk tegen haar assistente maar erg vriendelijk tegen mij. Heb een goede ervaring gehad, maar had medelijde met haar assistente.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.