Goede tandarts rustig en bekwaam

Tanden zijn getrokken en heb er totaal geen last van ben niet zo van de tandarts maar bij haar voel ik me op mijn gemak en is zeer bekwaam

Snel en vakkundig

Weer schone witte tanden. Tandsteen verwijderd. Was de eerste keer met een beugel. Pijnloos en vakkundig

Was niet zoals anders.

Bij de mondhygiënist geweest. Was erg snel en voor mijn gevoel niet zorgvuldig. Bij de tandarts hebben ze nog wat tandsteen weg gehaald. Normaal altijd wel goed.

Allemaal haastig!

Vond het allemaal haastig en gestresst! Geen fijne ervaring, niet gewend zo!

Behandeling is goed wachttijden hopeloos

afspraak om 8.50 uur 9.20 nog in de wachtkamer zonder uitzicht op behandeling, afspraak toen afgezegd, mijn werk laat ook niet op zich wachten. Dit is reeds eerder gebeurd. Als er in de ochtend al zo vroeg op vertragingen van deze orde gerekend moet worden gaat er iet in de planning niet goed! nieuwe afspraak gemaakt toen "slechts" een kwartier vertraging.

Fijne tandarts, goede assistente

Ik was een beetje huiverig om naar de tandarts te gaan. Nieuwe tandarts, dus hoe pakt dat uit. Gelukkig trof ik een heel fijne tandarts die heel rustig was en bekwaam. Ook de assistente was heel goed, ondanks de storing in de apparatuur bleef ze vriendelijk en rustig. Volgende keer heb ik meer rust als ik naar de tandarts moet.

Goede en snelle behandeling.

Goede en snelle behandeling.

Goed werk

Goed werk afgeleverd. Geen last gehad tijdens en na behandeling

Goede tandarts praktijk

Vriendelijk en kundig personeel.

duidelijke communicatie met tandarts Lewiszon.

Luistert goed naar de wensen,verwachtingen. Zeer tevreden!!

Na miservaring goed opgelost

Enkele weken bezocht ik uw kliniek. Na .n wachttijd van een half uur vernam ik van een andere dame dat ze daar al 3 kwartier zat te wachten. Na vraag aan de balie bleek dat nog geen zicht was op eerdere behandeling en dat ik na behandeling van deze mevrouw aan de beurt was. Van uit de balie geen enkel initiatief. Dus totaal onduidelijk. Ik ben toen zeer ontstemd vertrokken. . Week later heb ik me weer gemeld voor afspraak. ,Van uit kliniek geen enkel commentaar men had de vorige behandeling gewoon geschrapt van de afsprakenlijst. Ervaring: zeer klantonvriendelijk. Na nieuwe afspraak en uiting van ongenoegen bij de telefoniste werd ik ontvangen door manager die excuses maakte.Zeer correct. Ik heb begrip voor voorrang bij pijnbestrijding maar meldt het. Wachtenden hebben ook afspraken waaraan ze willen voldoen. Vr. groeten, Evert van der Made.

Fijne mensen

Excuses dat ik de naam niet meer weet wie mij behandelt heeft. Ik had ook een afspraak met de mondhygiëniste op dat tijdstip.

Goed geholpen

Fijne tandarts

Balie medewerksters roddelen over de patiënten!

Tandarts en assistente zeer kundig en vriendelijk zoals altijd! De twee dames aan de balie roddelen over de patiënten welke duidelijk mee te luisten is vanuit de wachtkamer. Zo slecht!! Dit kan echt niet. Dit is niet de eerste keer dat ik merk als ik in de wachtkamer zit. Niet erg professioneel!

Werd gelijk gerust gesteld bij binnenkomst aangezien ik altijd bang ben. Er werd goed verteld wat er ging gebeuren.

Fantastisch

Tandarts Letona is een vriendelijke man. Bij het onderzoek en behandeling in de mond gaat hij voorzichtig en zachtzinnig te werk. Hij luistert stelt gerust en vertelt wat de stand van zaken is. Zeer klantvriendelijk. Ook de assistente en baliemedewerkers zijn vriendelijk.

Duidelijke uitleg van het probleem

Soms bloed bij het tandenpoetsen. Bij de controle bleek dat ik ontstoken tandvlees had. Daar schrok ik wel van. De tandarts adviseerde om 2x per dag te poetsen ( deed ik 1 x ) en om daarna tanden stokers te gebruiken. Na 4 dagen geen bloed meer bij het tandenpoetsen.

fijn geholpen

Het was niet mijn eigen tandarts maar een heel vriendelijke tandarts die wil ik wel meer hebben als mijn tandarts er niet is

Begrip en de tijd nemen

Vriendelijke, geduldige tandarts

Gewoon zoals het hoort te zijn.

Prima geholpen, was gewoon een periodieke controle voor mij en mijn 2 jongens, en ondanks dat ze tegen de tijd aan liep nam ze netjes de tijd voor alles. Hele fijne tandarts en uiteraard wordt je ook altijd vriendelijk geholpen in de wachtruimte.

Ik had een andere tandarts ineens. Zij heeft zich niet voorgesteld als tandarts. Ik ben tevreden met mijn eigen tandarts en wil bij hem blijven als cliënt.

Ben tevreden

Ben tevreden omdat je vriendelijk begroet en aan gesproken wordt ,de behandeling goed is

Vakkundig, rustig

Zoals altijd ben ik goed geholpen. Zeer sterk punt: steeds dezelfde mensen

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.