Heel goed

Mijn tandarts is erg fijn. Ondanks dat ik er bang ben, stelt ze me gerust en legt alles uit wat ze doet. Voel me op me gemak

Snel aan de beurt

Eindelijk een keer redelijk op tijd aan de beurt Altijd goede uitleg Leuke muziek

Wij komen al jaren bij deze praktijk. Heel aardig en vriendelijk personeel.

Gewoon goed

Mijn ervaring is dat ik vind dat er professioneel wordt gewerkt met goede begeleiding en adviezen.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke mensen achter de balie, wachttijd is niet lang en de tandarts is aardig, legt uit wat ze doet en ik denk dat het voor angstige mensen ook prettig zal zijn.

Hij was rustig en nam de tijd aangezien ik nogal angstig ben voor de tandarts

Ik heb het als prettig ervaren

Hele goede tandartspraktijk

Word altijd goed geholpen hier, En altijd vriendelijk, en nemen de tijd voor je.

Prettig bezoek...luisterend oor...!!!

Er wordt mee gedacht over de juiste behandeling en wat toereikend is...!!!

Hele prettige, rustige, kindvriendelijke tandarts die de tijd neemt

Hele prettige en vriendelijke tandarts die de tijd neemt, zeker voor de kinderen, en hen ook gerust stelt. Neemt de tijd om dingen uit leggen en werkt rustig en nauwkeurig. Hele prettige ervaring. Mijn jonge kinderen gaan dan ook makkelijk naar de tandarts zonder angst.

snel geholpen en van mijn pijn af

Vriendelijk en professioneel

Een prettig welkom, geruststellende atmosfeer van de tandarts. Bij vragen of opmerkingen tijdens de behandeling wordt er gestopt en aandachtig geluisterd. Ik voel me daardoor serieus genomen en ik mijn waarde gelaten.

Zeer positieve ervaring bij deze praktijk. 2 x geweest nu voor controle

Ben er nu 2 x geweest en mijn ervaring over deze praktijk is tot nu toe heel positief. ! Aardige vriendelijke tandarts die je op je gemak stelt .

x

x

Nvt

Nvt

goed met behandelen

goed met behandelen

Hele prettige, rustige, kindvriendelijke tandarts die de tijd neemt

Alles wordt goed uit gelegd,als er een behandeling moet plaats vinden.

Goede behandeling ondergaan.

Er was een stukje van een kies afgebroken. Het is goed gerepareerd.

Heel tevreden

goed aanbevelen bij anderen

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.