Goede ervaring

Aardige mondhygiënist

Top tandartspraktijk!

Zeer vriendelijk personeel en goede zorg. Loop al jaren bij deze praktijk met vaste tandarts. Onlangs verhuisd naar andere gemeente, maar even naar Tholen op en neer heb ik er voor over. Ik zou geen andere tandarts willen.

De behandeling ging vlot en vakkundig

Mijn tanden moesten schoon gemaakt worden, in principe gebeurt dit in overleg met de tandarts elke 3 maanden. Helaas ben ik 3 keer afgebeld ivm ziekte e.d. Dat vond ik jammer, maar ja is onmacht. Verder vond ik de behandeling goed.

ik ben blij dat ik nog lid van deze Tandartshuis

ik geeft jullie allemaal een 9 jullie allen zijn heel vriendelijk en een praatje enz enz ik vind deze plaats een mooie tandartshuis is zoals binnen en van buiten uitstekend!!!

Zeer goed geholpen.

N:V:T:

Snel en adequaat geholpen

Tijd,aandacht en advies

Voel me 'gehoord' en 'gezien' in deze praktijk.

De 'behandeling' is waar mogelijk afgestemd op mijn eigen keuze. Problemen die zich voordoen met mijn gebit, worden helder, begrijpelijk uitgelegd. Voel me daarom goed behandeld!

Heb niets aan te merken.

Prettig

Tandarts en assistenten zijn vriendelijk en vertellen duidelijk hun behandel plan

Voldoende

Minder is dat je nooit op de afgesproken tijd aan de beurt bent. Tandartsassistente was wel heel vriendelijk

Heel fijne tand arts

Luister heel goed naar klachten. En is heel vakkundig.

Goede ervaring

Prima tandarts goede uitleg etc

Met kennis van zaken geholpen.

Top team

Heel fijne team altijd op tijd en het is er rustig.

direct geholpen op een uiterst vriendelijke manier. uitleg van wat behandeld werd.

Altijd netjes geholpen

Gewoon. Goede tandarts

Vakkundig en goed geholpen.

Tandarts Mouthaan heeft vakkundig de behandeling uitgevoerd met haar assistente. Echt team werk. Zoals door haar aangegeven wat napijn maar de volgende dag al weer de oude.

Goede kwaliteit met persoonlijke aandacht.

Er wordt goed de tijd genomen om aandacht te geven aan de patiënt. Ook wordt goed uitgelegd wat de stappen zijn. De pijn bestrijding is prima, de behandelingen verlopen zonder pijnklachten. aandachtspunt is de toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel. Twee deuren vlak achter elkaar met drempels, dat maakt het wat minder makkelijk om naar binnen en buiten te gaan.

Uitstekend !

Prima en snel geholpen. Duidelijke uitleg

Zeer correct, heel vriendelijk.

Zie boven.

Als je na 35 jaar ieder half jaar behandeld ben, en na tandartswisseling ineens haast 400 € moet betalen vind ik niet zo klantvriendelijk

Niet

Niet

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.