Goede uitleg en empathie bij het rekken van de kies.

Er is steeds goed uitgelegd wat de behandeling gaat worden en adviezen meegekregen voor thuis. Uiteindelijk is de behandeling goed verlopen en heeft de tandarts haar werk goed gedaan.

Heel patiënt gericht.

Er is goed overleg tussen arts, assistent en patiënt. Hierdoor ontstaat er een ontspannen sfeer. Je wordt gehoord.

Vakkundig

Kies verijderd door tandarts Lotte Kroon brak af maar toch de kies op een vakkundige manier getrokken. Geen na pijn gehad super !!

Ga bijna met zin naar binnen.

Zeer korte wachttijd, Vriendelijke ontvangst door de tandarts. Leggen goed uit wat ze gaan doen. Dame is netjes en beleefd en niet onbelangrijk, gevoel voor humor Behandelruimte ziet er schoon en netjes uit.

Pijnlijk

Vriendelijke mensen

Goeie werknemers

Rustig en heel professioneel

Snelle behandeling goede uitleg

geweldig

niets op aan te merken

Heb er geen hekel aan om naar de tandarts te gaan

Het is er binnen altijd net en schoon super vriendelijk personeel ze doen erg hun best om het leuk te houden al ga je niet graag naar de tandarts heb een hele leuke tandarts een dame maar weet niet hoe ze heet doet erg voorzichtig en rustig maar wel goed hoop dat ik haar nog lang mag houden als tandarts

Tevreden.

Tevreden

Prima, heel goed geholpen.

Het was ‘n korte behandeling maar het was zéker positief. Prima verholpen.

Tevreden

Goed klant vriendelijk

Goede en deskundigen tand verzorging

Prettige behandeling met goed advies

Rustige betrokken tandarts

Rustige betrokken tandarts zijn zijn vak verstaat

Netjes geholpen, nette uitleg gekregen.

De tandarts heeft het werk netjes uitgevoerd tijdens de controle. Assistente gebruikte een afzuigsysteem(slangetje) bij het tandsteenverwijderen zij drukte dit erg naar de zijkant zodat mijn kaak/gehemelte erg pijn deed. Dit duurde gelukkig niet lang. Ik heb nog nooit problemen gehad met onze tandarts in Tholen.

Goed en accuraat team.

Komen al aantal jaren bij deze kliniek in Tholen Aardige vak bekwamen mensen. Jongstleden 16 December Ontzettend goed op gevangen bij mijn val tijdens gladheid. Kundige hulp verleend Daar voor ben ik U heel dankbaar. Vgrt L den Hoed

nieuwe mond hygiëniste

Nog even wennen aan de nieuwe mond hygiëniste. Heb het idee dat de vorige beter en zorgvuldiger was. De tijd zal het leren.

Assistenten prima, ortho is een hork

Assistenten doen hun best. Ortho geeft geen uitleg, wanneer hij bezig is moppert wel wanneer er niet wordt meegewerkt. Als je niet weet wat er gedaan moet worden, kan je niet meewerken. Blijft doorgaan over datgene wat absoluut niet onze wens is, kaakchirurg waardoor onze zoon met angst en beven op controle gaat, en het liefst een ouder meeneemt. Nogmaals tandartsen en assistenten zijn prima, ortho is een hork

Veilig en goed gevoel

Ik heb een plaatje gekregen en alle keren dat ik geweest ben is de behandeling prima verlopen, Het is een hele aardige en fijne tandarts.

opgelost

een stuk van mijn kies eraf, mooi en kundig opgelost binnen een paar dagen kon ik terecht

Prima vakwerk

Reparatie van gebroken kies is erg goed uitgevoerd

Prettig geholpen

Prettig geholpen, vriendelijk personeel, mooi op tijd

A

Goed geholpen

Goed bereikbaar en vriendelijk personeel

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.