behandelingen zijn altijd zorgvuldig

ik wordt altijd goed behandeld.

Er wordt naar mijn geluisterd en kreeg goed advies voor welke behandeling er het beste pasten

In afwachting van de opgave van de kosten om een vervolg afspraak te maken

Goede behandeling, alleen tweede afspraak verzet

Ik heb een nieuwe afspraak moeten maken, omdat ik door 2 files 10 minuten later was. Heb ook duidelijk uitgelegd, dat ik op tijd ben vertrokken en dat ik van tevoren Google Maps heb geraadpleegd voor de reistijd. Ik heb bewust gebeld dat ik de eerste afspraak van de 2 niet ging halen en er werd gelijk een afspraak gemaakt op een latere datum voor beide afspraken. Nogmaals gebeld en toen kon de tweede afspraak ( een half uur later dan de eerste) alsnog doorgaan.

Het viel weer heel erg mee

Zowel de assistente als de arts zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan. Vooraf werd ook goed aangegeven wat er zou gaan gebeuren.

Vakkundig stelt op je gemak

Goed en vakkundig

Gericht advies en hulp.

Professioneel en goed.

Netjes geholpen door de mondhygiëniste. Ik, voelde me ook op mijn gemak

Mondhygiëniste had goed gepland. Ik hoefde maar even te wachten. Ze legde ook steeds uit welke handeling ze ging doen.

Deskundig, vriendelijk tijd voor een praatje

Goede ervaring

Goee ervaringen met de praktijk

Je word goed op je gemak gesteld

Alles word netjes uitgelegd wat er gaat gebeuren en je wordt goed gerustgesteld. Ik zit de laatste tijd meer op mijn gemak in de stoel dan ooit. Had een trauma om naar de tandarts te gaan en dat word steeds minder

heel goed

Korte wachttijd, vriendelijke behandeling

Ik voel me welkom bij binnenkomst

Ik ben tevreden, maar iedereen ervaart het anders en op eigen manier. Ik ga niets of niemand aan bevelen.

Vertrouwd gevoel

Vriendelijk en professioneel

Netjes

Erg tevreden over de behandeling

Ben erg tevreden over de behandeling. Ik werd op vriendelijke wijze te woord gestaan. De tandarts gaf goede uitleg. De assistente was vriendelijk, gaf uitleg over de behandeling.

Prima !!

Goed geholpen !

Wordt netjes en vriendelijk behandeld. Aan balie of bij tandarts zelf.

Prima tandartsenpraktijk

Zeer vriendelijk balie personeel, de dames zijn altijd erg behulpzaam, ook wanneer ze het druk hebben. Jammer dat de eerste stoel in de wachtkamer vlak naast de ingang staat. Dat is n de winter erg koud. Ik mis een tijdschrift op tafel om tijdens de wachttijd in te bladeren. Maar dat zijn kleinigheden. Mevrouw Pinto is een zeer vriendelijke tandarts, ze is rustig en doelgericht tijdens haar behandeling. Ze denkt mee en komt met budgetvriendelijke oplossingen indien dat mogelijk is. Ook de assistente verdient een compliment. Natuurlijk is tandsteen verwijderen niet echt fijn, maar ze deed dit zeer grondig en mijn gebit voelde weer heerlijk schoon.

vriendelijke en deskundige tandzorg

ik was voor mijn halfjaarlijkse controle in de praktijk, ik werd keurig op tijd vriendelijk en deskundig geholpen geholpen. Kortom een praktijk waar wij al jaren klant zijn en we een heel goed gevoel bij hebben.

Hoge werkdruk onder personeel

De telefoonassistes hebben het razend druk door zieke tandartsen en afspraken die daardoor opschuiven. Momenteel is wachttijd voor niet spoedeisend va 3 maanden. Afspraken worden te krap gepland waardoor kans op vertraging erg groot is. Onlangs 25 minuten verlate afspraak gehad, dat had ik graag eerder geweten.

Zeer kundig en erg prettig'!

Goede sfeer, prettig contact en erg goede kwaliteit van zorg.

vakkundig en prettig geholpen

Voelde me op mijn gemak

Vond het fijn dat de tandarts het goed uit legde en grapjes maakte. Dit omdat ik bang ben voor de tandarts.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.