Voor uitgang

Ik heb me hele leven al angst voor de tandarts maar bij jullie loop ik met een lach naar binnen en loop met een lach naar buiten. Dat zegt genoeg denk

Goede zorg, nooit klachten achteraf, vriendelijke, persoonlijke behandeling.

Ben inmiddels al jaren klant bij deze fijne praktijk. Er wordt goed met je mee gedacht. Behandelingen worden secuur uitgevoerd. Zowel tandarts als assistent zijn vriendelijk, geven goed uitleg bij wat ze doen. Kortom; na wat nare ervaringen bij een andere praktijk ben ik nu, bij de Kliniek voor tandheelkunde, nooit meer bang om naar de tandarts te gaan.

heel erg fijn

heel erg tevreden en je word heel vriendelijk en lief behandeld

Te druk

Vaak moeten wij lang wachten als we een afspraak hebben. Mijn tandarts is een keurige lieve man, niks te klagen. Mijn dochter heeft ook een fijne assistente maar het communiceren is niet fijn. Duidelijke verwarring over een beugel die wel al dan blijkbaar niet verwijdert is. Die op de vorige afspraak duidelijk is verteld dat het wel verwijderd zou worden. Jammer, een domper voor mijn tiener. Verder nette behandelingen. Kosten zijn wel hoog. Zorg (nazorg) is erg goed.

Gerustellend

Professioneel

Bedankt

Goed t,was lekker gewerkt ging vlot bedankt

Grondige controle

Klantvriendelijke mensen

Goede uitleg voorafgaand aan een behandeling, engoede uitvoering.

Ervaring is goed.

Nu 2 keer kort achter elkaar geweest maar wel lange wachttijden.

fijne tandarts

Denkt mee en helpt mij!

Positief, goede behandeling. De assistente ging echter lomp met de afzuiger om.

De tandarts was prima, de assistente ging nogal onhandig en ruw met de afzuiger om, mond ver opzij open trekken, tong opzij duwen, terwijl het water niet adequaat werd afgezogen. Ik heb dit ook tegen haar gezegd. Toen ging het iets beter.

Perfecte zorg, duidelijke afspraken, nette goed uitgeruste praktijk

Vlotte afspraak, perfecte, zorgvuldige en vriendelijke behandeling

Prima behandeling en heldere uitleg

Opnieuw ben ik op kundige wijze geholpen aan mijn gebit. Hoewel nooit prettig in een tandartsstoel heb ik het zonder noemenswaardige pijn of anderszins doorgemaakt. De tandarts besteedde met veel rust en precisie de benodigde tijd aan de behandeling. Ook door mij gestelde vragen werd helder antwoord gegeven.

Goede uitleg

Fijne behandeling

De controle en onderhoud gebit

De controle en het onderhoud is naar mijn mening vakkundig uitgevoerd. Ook de aangegeven tijden voor de afspraak waren juist opgevolgt.

uitstekend

prettige omgang

Erg content aangaande de professionaliteit en klantvriendelijkheid van het personeel

Enig puntje van kritiek is dat ik afgelopen keer ca. 20 minuten moeten wachten heb alvorens ik aan de beurt was, waarna ik na ca. 5 minuten weer buiten stond.

Gezien gehoord en verzorgd

Ik ben angstig, hier wordt rekening mee gehouden!

Pijnlijke ervaring

Het schoonmaken van mijn gebit vind ik normaal gesproken niet erg, deze keer werd het erg hardhandig gedaan, zo erg dat ik er een paar uur later nog last van had. Dit is me nog nooit eerder overkomen!

Goed geholpen

Goed geholpen kreeg nog complimenten is een goeie tandarts.

helemaal tevreden over mijn controle bezoek bij uw tandkliniek

Toen ik een telefonische controle afspraak maakte werd ik vriendelijk te woord gestaan en zo ook bij aanmelding van de controle. Ook de tandarts en haar assistente waren heel vriendelijk en de tandarts legde duidelijk uit wat ze ging doen.

#

Gewoon goed

Vriendelijk personeel een week na mijn afspraak kon ik al mijn spalk vast laten zetten! Dat was gelukkig lekker snel! Ik hou niet van het geluid van tandsteen verwijderen, toen gaf de lieve assistente mij een suggestie om mijn oortjes in te doen met een muziekje aan, dat hielp goed!

niks mis mee

Aan de balie zijn ze vriendelijk al moet ik wel zeggen dat afgelopen vrijdag de dames niet zo vriendelijk waren als de anderen. Zal een voorbeeld geven. Bij de andere dames kijken ze en zeggen dan, dat is meneer Hommel we gaan uw aanmelden en dat op een zeer prettige manier Dit mis ik dan afgelopen vrijdag Dan die mij geholpen heeft als tandarts is een lieve dame weet niet meer haar naam maar heel aardig

Nieuwe Mondhygiëniste was rustig en bekwaam

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.