Op aandringen en na veel pijn toch met spoed wortelkanaal behandeling gekregen

Waarna snel van pijn af

Vriendelijke bejegening, professioneel overkomend.

Erg prettig op deze manier het onvermijdbare te moeten ondergaan.

Vriendelijk en met zorg behandeld.

Zoals altijd netjes ontvangen, goede communicatie en uitleg.

PRETTIG EN CORRECT

PRIMA!

Ik voel me welkom.

Ik was wat vroeg voor mijn periodieke controle. Het was prettig om even te wachten in de wachtruimte voor de receptie. De controle zelf is snel en effectief. De tandarts en assistente zijn zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam.

Lange wachttijd

Ik moest best lang wachten

Kon snel terecht voor een consult

Er werd goed geluisterd en de verschillende opties zijn besproken. Ook bij de balie door de assistente werd ik tegemoet gekomen in het vastzetten van de vervolg afspraken. Dus ik ben tevreden.

Op mijn eerste vraag kon ik direct worden geholpen.

Vriendelijke behandeling, alles netjes in orde. We zijn goed af op Tholen met onze tandarts.

Vriendelijk en vakbekwaam geholpen.

Persoonlijk en deskundig, van stap tot stap uitleg gegeven

Professionele benadering, vriendelijk en geruststellend

Camila geeft uitleg bij wat ze doet, stelt mij gerust, is vriendelijk en deskundig. Top.

Heel klantvriendelijk. Professioneel.

Vriendelijk en vakkundig

De tandarts en assistent nemen de tijd en stellen je op je gemak, Er wordt geluisterd en in overleg wordt de behandeling besproken.

Rustig werkwijze waardoor men de tijd neemt om alles goed te doen.

Goed opgelost

Ondanks dat mijn eigen tandarts afwezig was hebben kon de afspraak gewoon doorgaan omdat er voor vervanging was gezorgd.

Uitstekend!

Behulpzaam team, korte wachttijd. Er wordt geluistert naar je wensen.

Géwéldig

Zowel de mondhygiëniste, als de tandarts zijn erg kundig en leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren en wat eventuele mogelijkheden zijn om mijn gebit nóg beter te verzorgen!

Goede hulp en aardigheid

Goede hulp en aardigheid

Bedankt voor alles

Uitstekende ontvangst en welkom, geweldige werkervaring en geweldig en nuttig advies. Bedankt aan al het personeel dat in deze prachtige kliniek werkt.

Nvt

Nvt

Je wordt hier netjes en correct behandeld. Alles netjes volgens afspraak

Te weinig uitleg

De behandeling zelf is prima, ik merk alleen dat ik het fijner zou vinden als er meer uitleg zou zijn. Bijvoorbeeld waarom er een keuze gemaakt wordt voor het verwijderen van verstandskiezen. Het wordt soort van mede gedeeld en gelijk verder met de behandeling, maar iets meer uitleg zou wenselijk zijn.

Mondhygieniste deskundig!

Vind het niet fijn dat receptie zo open is, je kan alle gesprekken mee horen, en sommige receptioniste zijn niet erg vriendelijk en reageren soms raar op telefoontjes.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.