Laden reviews...
708 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend een positief beeld van de tandartspraktijk. Klanten waarderen vooral de vriendelijke benadering, de deskundigheid van het team en de heldere uitleg bij behandelingen. De sfeer is vaak aangenaam en de communicatie wordt regelmatig als duidelijk ervaren. Enkele beoordelingen noemen situaties rond de behandeling of de communicatie, maar over het algemeen is de ervaring positief.
Vriendelijk ontvangen door receptionistes, assistente én tandarts. Tandarts nam ruim de tijd om vervolg behandelingen te bespreken, de assistente heeft pijnloos tandsteen verwijderd en de receptioniste deed vriendelijk de moeite om mijn 5 vervolgafspraken in te plannen. Kortom mijn bezoek verliep zeer prettig.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
26 June 2026
anoniem
Heel goed aardig en kundig
anoniem
Ik heb een hele fijne tandarts. Ben tevreden over haar. Ik weet alleen haar naam niet precies, ze heeft lang donker haar en een buitenlands accent
anoniem
e hebben begrip voor je en denken mee
Goed en prettig geholpen
Correct behandeling
anoniem
Tandartsen hier zijn eerlijk. Heb vele gehad in Rotterdam waarbij ik ieder keer een gaatje had, mijn tanden zodanig slecht waren dat ze eruit zouden vallen, onnodige foto's maken en nooit meer iets van horen. Hier is dat anders. Eerlijk advies, geen onnodige foto's, gewoon controle, last of geen last? en daarna de verzorging
Vriendelijk en kundig. Zeer tevreden
anoniem
Naar de tandarts gaan is geen straf. Fijne kliniek, goede tips en vakkundige behandelingen van iedereen.
anoniem
niet lang hoeven wachten en goed geholpen
22 June 2026
Alles oké
22 June 2026
vriendelijk en ontspannend geholpen
anoniem
Geen lange wachttijden, vriendelijke medewerkers, goede zorg
Vakkundige aardige mensen
anoniem
De tandarts is top kwaliteit en heeft zeer veel inlevings vermogen als mens. Echt een dikke 10 !!!
anoniem
Mondhygiëniste gaf nog goede tips voor de verzorging thuis
anoniem
SeyedehSaba Sajedi is een erg fijne tandarts, werkt nauwkeuring, prettig in de omgang. Zeker een pluspunt: ze leunt totaal niet op je kaak. Sinds ik bij haar onder controle ben, nooit meer pijn aan de kaak, in het gezicht of hoofdpijn na een bezoek aan de tandarts.
goed verzorgd
anoniem
Denk dat ik de goede naam ingevuld geb. Hele fijne tandarts
19 June 2026
anoniem
Vriendelijke ontvangst. Voldoende wachtruimte. Helaas wel 20 min later aan de beurt dan afspraak tijd. Fijne benadering (gebruik voornaam op mijn verzoek). Goede uitleg en praatje.
19 June 2026
Snel en goed geholpen
18 June 2026
Heel goed.
anoniem
Ben goed en optijd volgens afspraak geholpen
anoniem
Duidelijke uitleg over de behandeling
anoniem
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak!
U kunt bij ons terecht voor:
• orthodontie
• implantaten
• protheses op implantaten (klikgebit)
• kindertandheelkunde
• mondhygiëniste
Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.
Kaaij 14
4691 EE Tholen
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.