Zeer negatieve en onvriendelijke assistente orthodontist

We worden al jaren uiterst vriendelijk en deskundig geholpen door de tandartsen en assistenten. Echter de bejegening door één van de assistenten van de orthodontist is uitermate zeer onvriendelijk. Ik weet niet hoe ze heet en dat zal ik hier ook niet delen maar ik verwacht dat de collega’s wel weten om wie het gaat. Want ze gedraagt zich ook zo asociaal in het bijzijn van collega’s. Het gaat overigens niet om een incident maar herhaaldelijk gedrag. Dus voort orthodontie zou ik deze praktijk niet aanraden. Jammer want het is niet nodig.

Prima, duidelijk

Vriendelijk en deskundig personeel

X

X

prettige en vakbekwame mensen

Voor onze halfjaarlijkse controle werden we mooi op de afgesproken tijd binnen in de behandelkamer gevraagd. Vriendelijke ontvangst en vakkundige hulp door de mondhygiëniste en de tandarts. Een prettig gevoel dat het onderhoud en dus het behoud van je gebit in goede handen is.

Goed, vriendelijk

Tandarts is super

Tandarts is geduldig, correct, zorgvuldig en heeft ook voor haar vak maar ook voor diegene die in de stoel ligt!! Het altijd een heleboel keer terug mieeten komen voor alles is iets minder bij deze praktijk

Weer helemaal schoon

Behandeld door de preventie-assistente. Het verwijderen van het tandsteen heeft ze heel goed en prettig gedaan. Mijn gebit is weer stralend schoon!

De mondverzorging was prima naar wens

Vanwege mijn gevoelige tanden is schoonmaken erg gevoelig en men houd daar goed rekening mee. Ik ga altijd weer vrolijk de deur uit

Prettige sfeer, zover dat mogelijk is bij een tandarts

Ze houden rekening met mijn angst voor de tandarts. Geven duidelijk aan wat ze gaan doen en spreken van te voren af wat je doet als het teveel is.

Prima ervaring

De mondhygiëniste en tandarts hebben mij prima geholpen. En goede adviezen gegeven.

Zo hoort ‘t.

Tandarts doet het goed zolang ik bij hem klant ben. Voorgaande zal ik niets meer over zeggen. Mondhygiëniste Juliette is voor mij de eerste waar ik ontzettend tevreden over ben. Zeer vakkundig. Als ik een aanbeveling doe is het op basis van deze mensen. PS dames achter de balie zijn ook heel aardig hoor.

Goed en fijn

Kundig en vriendelijk!

Goed en vriendelijk geholpen!

Snel en pijnloos geholpen met afleiding

Voor mij n vreemde tandarts maar pakte t goed op, wist van mn angst en gaf afleiding door n praatje met de ass terwijl mn kies gevuld werd. Gaf ook aan hoe ver hij was

uitstekend

gezien het feit dat ik in een rolstoel zit en het zeer moeilijkis om op de behandelstoel tezitten heeft de tandarts mij geholpen vanuit mijn rolstoel endat wasbuitengewoon goed

Helaas moet je voor elk klein dingetje een aparte afspraak inplannen. Verder is de service prima in orde.

Goede ervaring geholpen door een kunig iemand die je op je gemak stelt goede uotleg

Komt afspraken niet na

Komt afspraak niet na, hoe moeten we dan inplannen voor het verdere proces

Nvtn

Nvt

Fijn en snel geholpen!

Kon snel langs komen voor de reparatie van mijn spalkje. Fijn en snel geholpen door hele vriendelijke dames!

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke balie medewerksters Vakkundige tandartsen en assistentes

nvt

Prims

Voor uitgang

Ik heb me hele leven al angst voor de tandarts maar bij jullie loop ik met een lach naar binnen en loop met een lach naar buiten. Dat zegt genoeg denk

Goede zorg, nooit klachten achteraf, vriendelijke, persoonlijke behandeling.

Ben inmiddels al jaren klant bij deze fijne praktijk. Er wordt goed met je mee gedacht. Behandelingen worden secuur uitgevoerd. Zowel tandarts als assistent zijn vriendelijk, geven goed uitleg bij wat ze doen. Kortom; na wat nare ervaringen bij een andere praktijk ben ik nu, bij de Kliniek voor tandheelkunde, nooit meer bang om naar de tandarts te gaan.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.