teleurstellend

Triest dat je met 1 gaatje maar liefst anderhalve maand moet wachten eerdat het in orde gemaakt is. Gevolg inmiddels tweede kies ook stuk. Eerst te weinig tandartsen, nu te weinig mondhygiensten en assistenten. Iedereen doet volgens mij zijn stinkende best, maar het staat duidelijk niet goed op de rit. Sorry, je vragen om mijn mening en ik kan niet anders melden. Hoop dat jullie mij het niet kwalijk nemen. Hartelijke groet Lieven

Altijd top

Altijd vriendelijk en hoge kwaliteit

Professioneel.

Goed geholpen.

Gisteren met mijn gehandicapte dochter bij tandarts Lewiszong geweest voor vullen van een gaatje. Ze was erg bang. Hij heeft haar fantastisch benaderd en door de hele behandeling heen gepraat. Dat is echt niet makkelijk. Ontzettend knap.

Goed behandeld en goede uitleg vriendelijk personeel

Prima behandeling

Alles prima gedaan

Goede tandarts

Wordt altijd snel geholpen alle er problemen zijn met de tanden

Vriendelijk en heel deskundig

Kan eigenlijk niet beter. Zeer vriendelijke tandarts en assistente. Ze stellen je bovendien goed op je gemak.

Prettig geholpen

Prettige sfeer. Goede voorlichting

Helemaal prima. Dankjewel

Erg goed geholpen. Dankjewel

Goed, maar niet mijn favoriete bezigheid.

Goede en vriendelijke tandarts en assistententeam. Fijn dat er uitleg gegeven wordt, dan wordt ik niet verrast.

Heel goed geholpen

Kon vrijwel direct komen, advies gehad wat ik kon doen. Ik heb overlegd en ben goed geholpen

Goede behandeling.

Respect vol

Gaat in overleg

Geruststellend

Als bang*****er weer heel goed opgevangen, gerust gesteld en behandeld. Alles goed uutgelegd voor de volgende afspraaalleen zo jammer dat de wachttijden voor vervolg zo lang is

buiten gewoon gooed

vriendelijk en eskundig

Tandarts was op tijd, prima geholpen

Zie eerder

goed geholpen

er wordt heel secuur en correct gewerkt

Mijn tanden heel mooi gerestaureerd

De tandarts heeft de voortanden in mijn bovengebit heel mooi gerestaureerd. Zien er nu weer perfect en aanmerkelijk lichter uit.

Ik word altijd vriendelijk en vakkundig behandeld.

word op tijd geholpen en goed behandelt

Vriendelijk en goed behandeld

Goede zorg verleend door de tandarts en de assistente.

wordt altijd vriendelijk geholpen.Laatst nog meegeluisterd en er een recept met asperges op Duitse manier aan over gehouden (haha)

Goede ervaring

Goede ervaring met deze tandkliniek

Goede reparatie kies

Blij met de reparatie, jammer dat dit helaas nodig was

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.