Laden reviews...
695 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend een positief beeld van de tandartspraktijk. Klanten waarderen vooral de vriendelijke benadering, de deskundigheid van het team en de heldere uitleg bij behandelingen. De sfeer is vaak aangenaam en de communicatie wordt regelmatig als duidelijk ervaren. Enkele beoordelingen noemen situaties rond de behandeling of de communicatie, maar over het algemeen is de ervaring positief.
Juliet is een wereld van verschil met haar voorgangster. Deze kwam uit Zuid-Europa/Noord-Afrika was ronduit onplezierig in de omgang!
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Prima, alleen vind ik de stoel kneitethard en oncomfortabel...
anoniem
Fijne praktijk en deskundige tandarts en assistente
kundig, vriendelijk en behulpzaam
anoniem
Goede tandarts . Komen er al jaren . Goede uitleg wat hij gaat doen enz .
Er was geduld en begrip
16 August 2026
16 August 2026
anoniem
Mijn tandarts was met vakantie dus haar collega heeft mij behandeld. Als het kan zou ik die liever hebben, goed en Ontspannend belangrijk voor mij.
14 August 2026
anoniem
Ik was op controle en werd vakkundig en vriendelijk geholpen.
Vriendelijk personeel goed advies
Goed advies gekregen vriendelijk geholpen in 1 woord uitstekend
anoniem
Altijd met veel aandacht geholpen en vriendelijk personeel
9 August 2026
anoniem
Allemaal vriendelijk. Denken met je mee. Tandarts gaat netjes te werk. Geven nog goed advies. Een en al lof. Ga zo door.
7 August 2026
anoniem
Altijd correct en goed behandeld
7 August 2026
anoniem
Fijne tandarts en vriendelijk personeel
6 August 2026
Alle tijd
anoniem
Duidelijk in uitleg waar ik aan geholpen werd
Zoals altijd super geholpen
anoniem
Ik had een buitenlandse tandarts een vrouw was vriendelijk en legde alles goed uit
4 August 2026
anoniem
Aardige tandarts en assistente. Goed uitleg gekregen. Kon 2 dagen later al terecht voor de reiniging van mijn gebit. Wortelkanaalbehandeling kan al binnen een maand.
3 August 2026
Goed geholpen
2 August 2026
anoniem
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Voor mij een nieuwe assistente. Erg vriendelijk, maar kwam onzeker over. Bagatelliseerde het toen ik even erg pijn had.
2 August 2026
anoniem
Goed telefonisch doorgevraagd door secretariaat, Afspraak op korte termijn mogelijk door vervangende tandarts, Precies op aangegeven tijd binnen geroepen, Prettige ontvangst tandarts, Tandarts voorbereid op dossier klant, Tandarts goed geluisterd naar klacht klant, Correcte diagnose, Ruimte in de praktijk voor reparatie, Passende verdoving, Vakkundige behandeling, Geen napijn, voelt goed, ook dagen later. Compliment aan tandarts! Vrouwelijk, met Pools accent, ik denk Yovana Stoyanova?!
31 July 2026
anoniem
Er is altijd goed overleg met de tandarts. Ze is ook altijd bijzonder adequaat dat ik het goed versta. Ze weet dat ik slechthorend ben. Petje af.
30 July 2026
anoniem
Soms iets meer uitleg tijdens behandeling. Ik zou het fijn vinden als ik de naam van mijn behandelend tandarts bij de afspraak zie staan. Ik weet nu niet hoe mijn tandarts heet.
30 July 2026
anoniem
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak!
U kunt bij ons terecht voor:
• orthodontie
• implantaten
• protheses op implantaten (klikgebit)
• kindertandheelkunde
• mondhygiëniste
Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.
Kaaij 14
4691 EE Tholen
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.