Goede uitleg

Mondhygiëniste gaf nog goede tips voor de verzorging thuis

zeer fijne tandarts, fijn ook om bij dezelfde tandarts te komen ipv verschillende

SeyedehSaba Sajedi is een erg fijne tandarts, werkt nauwkeuring, prettig in de omgang. Zeker een pluspunt: ze leunt totaal niet op je kaak. Sinds ik bij haar onder controle ben, nooit meer pijn aan de kaak, in het gezicht of hoofdpijn na een bezoek aan de tandarts.

goed verzorgd

Fijne tandarts. Heel blij mee.

Denk dat ik de goede naam ingevuld geb. Hele fijne tandarts

Goede begeleiding en uitleg

Vriendelijke ontvangst. Voldoende wachtruimte. Helaas wel 20 min later aan de beurt dan afspraak tijd. Fijne benadering (gebruik voornaam op mijn verzoek). Goede uitleg en praatje.

Goed als altijd

Snel en goed geholpen

Altijd goed geholpen en heel aardig

Heel goed.

Ben goed en vakkundig geholpen

Ben goed en optijd volgens afspraak geholpen

Topuitleg van de behandeling

Duidelijke uitleg over de behandeling

Weer tevreden

De hele “gebeurtenis” vanaf de ontvangst tot het plannen van de vervolgstappen is uitstekend geweest. De behandeling en het advies van uw tandarts zijn, zoals altijd, van grote klasse.

Goed behandeld

Heel goed

Goed mond verzorging. Jammer dat tandarts product niet meer voorradig zijn bijv periode.aid Gel.

een pluim

Dank u wel voor het na kijken

Tandarts is vriendelijk en geeft duidelijke uitleg.

Positieve controle, alleen ik heb 20 minuten moeten wachten voordat ik aan de beurt was.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen en advies ontvangen

Goede zorg gehad bij de tandarts weer

Dubbele afspraak staan en perfect geholpen.

mijn ervaring is goed. alleen heel vreemd dat mensen met e-mail adres Zeelandnet geen post per mail kunnen ontvangen. moet in deze tijd toch op te lossen zijn.

Erg lieve vrouw mondhygiëniste prettig. Ze komt heel kalmerend over aangezien het nooit prettig is in de tandarts stoel te liggen. Een dikke 10

Wel heel lang wachten voor de behandeling,

De behandelingen zijn super zorgvuldig en perfect dankzij tandarts Pinto

Zeer tevreden !!

Ik ben al vele jaren een zeer tevreden patient, professionaliteit van een zeer hoog niveau, Chapeau !!

Serieus de beste keus!

Een patiënt zijnde voor over 10 jaar ben ik nog steeds vol vertrouwen en dat wil ik zo houden!

Deskundig en efficiënt.

Zeer meedenkend met de patiënt. Rustige en professionele behandeling waarbij patiënt prima uitleg krijgt.

Goede service.

Had tandpijn,langs geweest, nagekeken last van ontstoken tandvlees, kreeg perio aid mee om dit te verzachten.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.