Verstandskies laten trekken ! Geen pijn! Was best nog ff werk maar alles top ( weinig napijn )

???

15 okt. op controle geweest. Vervolg afspraak gemaakt, deze zou direct naar mij gemailed worden, tot op heden nog niet ontvangen !!

Van ontvangst receptie tot ontvangst tandarts...

Heel tevreden

Vriendelijk deskundig

Ik ben keurig geholpen

Ik had het geluk dat ik mijn kroon nog had, en die kon terug geplaatst worden

Super goed geholpen

Hele aardige tandart die je geruststelt en uitlegt wat ze gaat doen

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

Prima, goed behandeld,meedenkend.

Ik word altijd goed behandeld, heb geen klachten over iets.

Goed behandelt

Mijn zoontje van 3 jaar en ik zijn samen gegaan. Ook voor hem nemen ze rustig de tijd en leggen ze goed uit wat ze gaan doen. Hij is helemaal niet bang geweest.

te veel veranderingen aan tandartsen

had voor de vierde keer een andere tandarts laatste keer wel super goed geholpen

Prima, snelle en vriendelijke hulp

Gevraagd om extra controle en kon direct de andere dag al komen voor een bezoek. Alles heel netjes en vriendelijk geholpen

Netjes

Duidelijk en goede behandeling

Het bezoek aan de tandarts is goed verlopen.

Tanden gecontroleerd en schoon gemaakt, tandsteen weggehaald en geglazuurd.

Altijd uitstekende gebitszorg

Het is alweer vijftien jaar dat ik bij de Kliniek voor Tandheelkunde kom. Van de receptionistes tot de tandarts is iedereen altijd vriendelijk, deskundig en behulpzaam. In de loop der jaren is er natuurlijk qua bezetting wat veranderd, en moest ik ook weer wennen aan een nieuwe tandarts. Je merkt echter dat men vanuit eenzelfde instelling werkt, en ieder zijn uiterste best doet om patiënten naar beste kunnen te helpen en behandelen. Twee keer per jaar rij ik hier graag ruim een half uur voor. Vroeger veel angst voor de tandarts. Hier volledig vertrouwen en altijd hartelijke ontvangst.

Controle en preventie, goed geholpen

2x per jaar voor controle en preventie. Wordt steeds goed geholpen. Normaliter is er weinig wachttijd tov de afspraak

zeer tevreden

zeer tevreden goede uitleg ,gerust gesteld, en goed behandeld.

X

Werd fijn en op tijd geholpen

Werd fijn geholpen en goed uitleg gegeven wat ze ging doen .

Heel goed geholpen

Kroon afgebroken 1 telefoon en binnen 3 uur geholpen

zoals gebruikelijk goed

Deskundig en een prima communicatie

De gegeven adviezen zijn duidelijk en een behandeling wordt goed gecommuniceerd met ruimte voor eigen inbreng.

Tevredev

Fijn en deskundig geholpen.

Vakkundig en doortastend

Het oplossen van het probleem was moeilijker dan verwacht maar door een doortastende houding van de tandarts toch goed opgelost. De communicatie was ook goed tijdens de behandeling.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.