Fijne behandeling gehad bij tandarts L. Oskam

Ikzie altijd erg op tegen de schoonmaakbehandeling. Maar nu stelde de tandarts voor om bijna alles handmatig weg te halen ipv met de boor. Dit was veel minder pijnlijk. Daar was ik erg blij mee. Hopelijk de volgende keer weer op deze manier.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Goed en professioneel geholpen. En ook fijn dat er aandacht is voor de patiënt

Zie bovenstaand

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Mijn tandarts vind ik zeer kundig!

Ik ben nogal angstig als er een behandeling moet plaatsvinden, maar hij kan mij altijd weer tot rust brengen gelukkig. Hij denkt mee aan alternatieve probleemoplossingen, daar ben ik zeer blij mee. Sinds de praktijk is overgenomen, heb ik wel de indruk dat commercie op de eerste plaats staat! Vind ik geen fijn gevoel, maar daar kan mijn tandarts niets aan doen.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Oke

Een fijne en snelle behandeling alles oké

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Prima geholpen.

Snel en deskundig.

Goeie tandarts

Ik vindt dat de mensen die er werken goed doen en goed advies geven

Zeer kundige tandarts, prettig in omgang.

Prima geholpen

Correct

vriendelijk

oog voor ook ander mankement aan andere kies

Vriendelijk en deskundig behandeld

Goed begeleid en de volgende stappen uitgelegd

Vriendelijke en goede behandeling

Personeel is vriendelijk en toont begrip voor problemen bij een behandeling. Behandeling zelf is vlot, professioneel, efficiënt en goed.

vriendelijk

goede uitleg

Tevreden

Was voor mijn toch even een stap,nadat de tandarts die ik had ,met pensioen is gegaan,maar nu een andere tandarts toegewezen gekregen,en voelde me direct op mijn gemak gesteld,zowel door de assistente als de arts,dus de stap wordt voor mij een volgende keer minder zwaar!

Vriendelijk en altijd goede service & kwaliteit!

Mijn gezin en ik komen al jaren bij Tandheelkunde Tholen en wij zijn altijd naar alle tevredenheid geholpen. Zeer kundig personeel, erg vriendelijk en begrijpen de soms uitzonderlijke situaties en gaan daar perfect mee om. De kinderarts is ook super -en geduldig- en de assistenten zijn super met de kids. Al met al écht een hele fijne praktijk.

De behandelingen zijn goed, maar aan de balie mag het wel wat sneller.

Achter de balie is men vaak prive situatie's aan het bespreken. Iedereen die zich bij de balie meldt moet maar wachten tot de dames uitgesproken zijn. Ook tandartsen maken zich schuldig aan het bespreken van privesituatie's. Hierdoor moeten klanten langer wachten. In de pauze kun je je prive bespreken.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 6

Vriendelijk en vakkundig

Ieder half jaar is het voor mij weer een uitje om er zelfs 70 km voor te rijden.

goede zorg

goede zorg en snel komen na het bellen voor een afspraak na tandpijn

Er zat nog stukje draad in mn mond, Ook staat 1 voortand los

Draad te hard aangetrokken? Nu 1 voortand los. Van te voren was er gezegd dat Gerben geopereerd wordt, daarna zouden ze zorgen dat de beugel er uit kon, voor hij 18 is. Dan kon de tandarts ook alles in orde maken. Dit kan dus niet, zodat we nu zelf voor de kosten op moeten draaien

goed ervaring

prima, niet te lang wachten en vriendelijk personeel

prima behandeling , deskundig en vlot

Half jaarlijkse controle , vlot en deskundig uitgevoerd

Fijne tandarts

Leuke aardige tandarts, geeft goede uitleg en is heel geruststellend voor mijn dochter van 5.

Snelle en accurate dienst verlening met de nodige service, dat je als klant een tevreden gevoel geeft.

Deskundig en adequaat.

Vriendelijke receptioniste Henny.

Fijn, transparant, duidelijk

Zie boven

Snelle afspraak en goed geholpen.

Na oproep controle snel een afspraak en goed geholpen.

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.