fijne vriendelijke behandeling

vriendelijke goede behandeling

Fijne praktijk

Ben goed gehoord en geholpen, fijne tandarts en medewerkers

Vriendelijke mensen

Wordt altijd keurig geholpen met goed advies voor later

Zorgvuldige zorg, fijn!

Door het overleg en de uitleg heb ik het gevoel dat er constructief meegedacht wordt mbt een langere termijn benadering van de zog voor mn gebit.

Relaxed

Altijd gezellig bij tandarts Lewiszong met aardige assistentes.

Heel tevreden over tandarts en assistente

Na pijnklachten kon ik snel langskomen en ben toen vriendelijk en goed behandeld.

Vriendelijk personeel en keurig op tijd

Prima service en deskundig en vriendelijk personeel

Prima!!

Vakkundig geholpen!

Fijne ervaring

Als iemand die bang is voor de tandarts, ga ik met een goed gevoel naar deze tandarts.. ze legt alles goed en duidelijk uit, zodat ik weet waar ik aan toe ben

Het team bestaat uit deskundige mensen.

Voor een behandeling krijg je duidelijke uitleg, en mogelijkheid om vragen te stellen. Goede behandeling door vriendelijke en deskundige mensen.

Ben goed en netjes geholpen

Er was en tand afgebroken , was al lange tijd niet geweest, en word ondanks dat binnen enkele dagen geholpen , dat vind ik knap , en zeer te prijzen , hulde

Vriendelijk en professioneel.

Zeer kundig en betrokken.

pijnloos

grote vulling, die helemaal pijnloos was ook goede uitleg

Pijnloos bezoek

Toch altijd spannend als er een behandeling is: de tandarts stelde me gerust en alles verliep pijnloos met een mooi resultaat. Blij mee, mijn angst voor de tandarts wordt telkens minder.

Goede communicatie

goed!

kroon juist gemaakt en voelt perfect

Goed geholpen

Fijne mensen meedenken met wat er moet gebeuren

Ontevreden

Er wordt te snel diagnose gesteld. Twee kiezen moesten er maar uit. Die zouden ontstoken zijn. Ik ben erg zuinig om mijn gebit en onderhoud dit goed. Er was geen uitleg wat evt alternatieven waren, etc. Verder ben ik altijd gewend bij vorige tandarts (Peter) dat hij mijn gebit even naliep en de tijd nam zodat ik wegging met een schoon gebit. Als dat beleid veranderd is dan was het fijn geweest dat mij dat was medegedeeld. Ik mis de informatie, communicatie maar vooral de persoonlijke benadering bij deze kliniek. Dat was voorheen nooit zo.

Goed geholpen

Gebit schoongemaakt en gecontroleerd. Het verliep goed.

Erg fijn geholpen

Duidelijke uitleg vooraf en heel vriendelijk en professioneel.

Lief en zeer deskundig

Super goed en deskundig.

Altijd feest om Marc te zien

Zoals altijd is alles perfect

Goed georganiseerde praktijk met vriendelijk personeel

Deskundige en vriendelijke behandeling.

Goede behandeling, fijn team

Op tijd geholpen en pijnloos

Heel fijn geholpen

Goeie en rustige uitleg

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.