Meer dan tevreden!

Uitermate correct, deskundig en vriendelijk geholpen!

heel lang durfde ik niet naar de tandarts, maar Klaassen mondzorg heeft mij hier goed bij geholpen. het zijn lieve mensen die daar werken, en hebben veel geduld voor je. top tandarts!

Goede ervaringen.

Snelle hulp maar niet goed gemaakt

Plaatje zat scheurtje in. Na reparatie past het totaal niet meer

Dit keer niet zenuwachtig hele lieve assistent die je alles verteld wat er gaat gebeuren!

Fijne ervaring met de tandarts.

Vlot en netjes geholpen maar ik weet niet beter bij klaassen

Positief

Tevreden hoe over de tandarts en zijn assistent

Tevreden

Goed vakmanschap

Prettige ontvangst

Vriendelijk

Nemen mijn klachten serieus. Leggen goed uit wat de situatie is. Telefonistes ook altijd vriendelijk

het was een beetje druk, veel onverwachte cliënten, dus de tandarts moest haar aandacht verdelen

zie hierboven

Super vakman!

Geweldige bekwame vakman.

vriendelijk en geduldig

nam de tijd om zaken uit te leggen en herhaalde waar nodig de uitleg

Goed geholpen ,aardige assistente en tandarts

Prima geholpen tekst en uitleg tijdens behandeling

Prima geholpen met tekst en uitleg tijdens de behandeling

Goede controle

Vriendelijk personeel.

Deskundig en vriendelijk

Heel vriendelijk personeel en zeer deskundig

Klantvriendelijk en deskundig goed .

Vriendelijk , gezellig en vakkundig .

Goed geholpen

Ik belde 's ochtends wegens een stukje afbreken van een voortand de avond ervoor. Ik kon dezelfde dag gelijk komen. Omdat dit net voor mijn halfjaarcontrple was, werd die geljjk gedaan. Resultaat: spoedreparatie van een kies ipv de voortand, want dat kon wel even wachten en de kies niet. Ik was bang voor de behandeling, kreeg een flashback naar een recente operatie maar mijn tandarts reageerde met geduld en begrip en dat was zo fijn. De behandeling verliep verder goed.

Goede uitleg gekregen over behandeling

Goed uitgelegd door tandarts Olla, ze neemt de tijd voor de patiënt.

Vriendelijk

Werd goed geholpen

gewoon goed

Gewoon goed en vriendelijk

Goed!!!

Gewoon goed !!!!

Goede ervaring gehad

Goede ervaring gehad met zorgvuldige zorg

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.