Goed geholpen en het nieuwe gebit was goed alleen veel drukpunten maar daar wordt vanmorgen 28 juli wat aan gedaan en dan is het hopelijk opgelost en kan ik er weer tegen, Niels heeft het super goed gedaan.

Zijn vriendelijk

Mijn ervaring was heel goed

Ik heb een hele fijne ervaring gehad, alles werd goed uitgelegd.

Slechte communicatie

Wordt weinig tijd genomen voor je vragen, afspraak wordt zonder overleggen verzet, na het maken van een foto mag je niet zelf vragen stellen maar komt de assistente in de wachtkamer vertellen wat de conclusie is. Alles zo snel mogelijk afwerken.

Vriendelijk, correct en vakkundig

Op 19 juli jl. ben ik voor het halfjaarlijks consult bij tandarts Roefs geweest en daarbij werd ik - zoals dat eigenlijk steeds het geval is geweest - vriendelijk, correct en vakkundig geholpen, zowel door de tandarts zelf als door zijn assistente.

top tandarts

goede en deskundige medicie

Tevreden.

Behandeling op afgesproken tijd.

Goed geregeld

Goed op tijd en prima geholpen door een medewerkster.

Wederom ben ik goed geholpen bij mijn halfjaarlijkse controle.

Mijn controle verliep prima op het juiste tijdstip werd ik binnen geroepen. Daarna met vriendelijke en persoonlijke aandacht geholpen.

Heel goed .

Vriendelijk en goed geholpen mijn dank hier voor Met vr, groet E Stevens .

Prettige contacten

Vakkundig en vriendelijk ontvangen.

Fijne omgeving en keurig behandeld

Wordt correct geholpen ook bij klachten

Professionele behandeling met aandacht voor de patiënt

Goed behandeld en aandacht voor het welzijn van de patiënt

Gebit blijft omringd met goede zorg!

Ondanks de vele reparaties vanuit het verleden, blijf ik verzekerd van een goede beet! Dit heb ik vooral te danken aan de professionele aandacht van tandarts Roefs alsmede van het team assistenten.

Uitstekende en betaalbare service!

Zoals al opgemerkt, een uitstekende en betaalbare service! . De dame die mij heeft geholpen staat niet in de lijst genoemd, maar heet Claire

Goed geholpen.

Tevreden.

Goed geholpen

Buitengewoon vriendelijke behandeling door balie medewerkster.

ik ben prima geholpen door tandarts en mondhygieniste

ik ben prima geholpen door tandarts en mondhygieniste

Goed en vriendelijk behandeld

Goed en vriendelijk behandeld

Zeer goede service

Heel goed

Fijne mensen heel kundig en vriendelijk.

Mooi vakkundig en op tijd

Mooi op tijd en vakkundig

Beul

Hij gaat niet echt zachtzinnig met mensen om. Lijkt geen zin meer te hebben in zijn werk.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.