Heel goed

Weer goed geholpen

Altijd moeilijk, maar toch weer een oplossing gevonden

onnodig pijnlijk

kort na een kaakoperatie is het niet mogelijk om je mond wijd open te doen, tandarts heeft met kracht dit toch gedaan, vele dagen pijn gehad

zeer goede behandeling

altijd vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en goed geholpen

Met geruststelling en onder de behandeling ook tussendoor vragen of het goed ging. Heel fijn!!

Snel en deskundig geholpen

Ben goed en vriendelijk geholpen Toppie

kundig,maar luisteren niet

vind het er niet prettig, maar ze is kundig en snel, maar ongeduldig hoef er gelukkig niet vaak te zijn. mijn kinderen heb ik naar een andere tandartspraktijk gedaan vanwege weinig geduld en stel je niet aan methode en wou niet dat ze straks niet meer naar de tandarts durfde

Erg goed en vriendelijk geholpen. Zowel aan de balie als in de stoel bij Asena.

Tandarts goed ,prothese controle niet veel wijzer van geworden

Gerard Roefs is heel goede tandarts . Van prothese niet veel wijzer geworden van Niels

Het telefoon gesprek was super vriendelijk en goed geholpen. Voelt heel prettig

Goed en netjes geholpen conform de afspraak

Volledig top

Kan niet beter.bekwame medewerksters , echt heel tevreden

Prima behandeld door 2 aardige dames

Uitstekend!

Was gelukkig een pijnloze behandeling!

Alles volgens afspraak

Afspraak was keurig op tijd ,duidelijke uitleg over behandeling , vriendelijke mensen

vriendelijk en vakkundig

goede uitleg en adviezen gegeven en met zorg, vakkundig maar ook voorzichtig gedaan

prima kunstgebit

klantvriendelijk, geen lange wachttijden, het gebit is vakkundig gemaakt.

Fijne tandarts

Altijd netjes en vriendelijk

Vlot en vriendelijk

Ter reparatie aangeboden boven prothese werd, ondanks onderbezetting wegens vakantie, vlot en goed nog dezelfde dag terug beschikbaar gesteld. Top!

Afspraken nagekomen en behandeling was prettig en onderhoudend.

Vriendelijk en snel geholpen

Keurig netjes geholpen

Altijd een goede behandeling

Nette , vriendelijke en goede behandeling en goed advies

Snelle en goede service

Snelle service en fijne tandarts en assistente

Uitstekend!!

Grandioos geholpen, was geen patiënt had afgebroken kies,gebeld aardig te woord gestaan door assistentte aan de telefoon een dag later vakkundig geholpen door tandarts Niki ,allen zeer vriendelijk in omgang patiënt, TOP

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.