Prima ervaring; geen bijzonderheden

Prima ervaring; geen bijzonderheden

vakkundig

Ik wordt altijd fijn en snel geholpen

Altijd al tevreden geweest over de implantaten en gebit , bij eventuele problemen altijd snel en goed geholpen

Iedereen is vriendelijk.

Een goede sfeer en je hoeft niet lang te wachten.

Goede tandtechnische afdeling, slechte artsen

Plaatsing implantaten door Mw. Van Gils zal waarschijnlijk wel vakkundig gebeurd zijn maar de arts heeft geen aandacht voor de patiënt, werkt alsof ze aan de lopende band staat. Erg vervelende arts om als patiënt mee te maken te hebben.

Persoonlijke benadering

Zeer prettig dat je met je naam wordt aangesproken, je voelt je dan geen nummer/klant

Vriendelijk in de conversatie

via mail 14/9 2023, 2 tal afspraken ontvangen nl. 11.00 en 11.20 uur. Tijdens behandeling bij mevr. Estevez werd mij gezegd dat ik bij Joke Elisen verder onder behandeling moet zijn. Wel vreemd als er wel een afspraak/ tijd voor je wordt gemaakt !!

Goed geholpen

Smorgens gebeld s middags was het al klaar

Fijne vriendelijke behandeling

Ik kon snel terecht nadat ik onverwacht problemen kreeg met mijn kies vlak voor het weekend. Iedereen was zeer hulpvaardig en vriendelijk en de tandarts heeft op een kundige manier het euvel verholpen

Geweldig geholpen, prima advies

Kwam voor gebitcontrole, met name voor tandsteen en implantaten. Arts merkte direct dat een van de implantaten los zat, draaide hem er uit, maakt het schoon en binnen de kortste keren zat het weer muurvast in mijn mond. Omdat ik problemen met mijn bovengebit had werd ik doorverwezen naar een collega waar ik binnen een week al terecht kon. Sinds mijn vroege jeugd ben ik bang geweest voor de tandarts (het begon uiteraard bij de schooltandarts....). Maar na deze behandeling ben ik dat dus helemaal niet meer.

Gerustellend en vriendelijk

Gerustellend en vriendelijk en vakbekwaam.

Vriendelijk personeel

Goed geregeld

Afspraken worden allemaal nagekomen

Wilde nieuw gebit

Ik had een gebit dat door Twan Klaassen was gemaakt dan zeker twintig jaar oud is. De tandarts Dee wees op een nieuw gebit . Had geen klachten over gebit maar mooie nieuwe tanden zag ik wel zitten. Dus nieuw gebit laten maken met mooie lange tanden prachtig resultaat maar kon er niet mee bijten of eten mijn wang Bert ik stuk zat niet lekker. Resultaat na veel keren een stuk van de tanden en heel vaak terug geweest om elke keer watte verbouwen aan mn gebit. Dat heeft een half jaar geduurd . Maar het zit nu goeden ik kan eten bijten en doet geen pijn.

Vakkundig gedaan

Netjes , vlot en correct en vriendelijk gedaan

Houden zo

Mijn ervaring zijn heel goed

Prima geen probleem

kundig en vriendelijk

nog nooit een tandarts gehad die alles in mond controleerde dat doet zij alleen zoals het hoord

Snel, efficient en vriendelijk geholpen.

Na een onverwacht probleem met een stifttand werd ik de volgende dag al geholpen. De

Ik voel me op mijn gemak

Aardige tandartsen en assistenten

net als anders

goed !

Dokter Roefs en medewerkster deden hun werkzaamheden prima.

Dokter Roefs en medewerkster deden hun werkzaamheden prima.

Redelijk

Soms moeilijk te verstaan.

Afspraak was top!

Ik had een afspraak met Safia en de afspraak was top! Ze werkt netjes en schoon en zeer behulpzaam. Was me eerste keer en ga zeker nog vaker komen.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.