Behandeling in goed overleg.

Er wordt goed naar je geluisterd en in overleg een behandelplan gemaakt.

Snel geholpen

Graag de volgende keer meer aandacht voor pijn medicatie na de ingreep, want paracetamol is echt te weinig met een wortel kanaal behandeling met een flinke ontsteking. Standaard ibuprofen meegeven naast een ab kuur, lijkt me logisch. En voorkomt extra stress en onnodige extra pijn thuis voor de patiënt!

Zeer fijne behandeling

Zeer vriendelijk.

Goed en correct geholpen

Bijna op tijd volgens afspraak geholpen. Behandeling keurig. Nette en correcte herstel van vervolgafspraken.

Goede service en vriendelijk

Vriendelijke mensen en geven goede raad en kwaliteit is goed en vooral schoon

goed verzorgt

fijne tandarts

Ik word goed behandel

Op tijd behandeld, geen wachttijd.

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en wat de behandeling inhoud.

Altijd goed geholpen door Mr. George

Sinds ik bij hem kom ben ik nietmeer bang voor de tandarts. Hij is rustig en heeft veel ervaring en je krijgt goed advies mee. Bij Klaassen is het altijd schoon en netjes en wordt je vriendelijk ontvangen door de receptie.

fijn en netjes

ik was hier voor de eerste keer .heel fijn behandelt ,

goed en behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan

mijn ervaring met Klaassen mondzorg is goed

klantvriendelijk

Behandeling zeer correct verlopen, aangename persoonlijke benadering met voldoende tijd. Helaas ben ik haar naam vergeten.

reparaties / klachten worden snel afgewerkt

onlangs tussen de middag tijdens de lunch een scheurtje in mijn onderprothese, gebeld en werd s' middags nog gerepareerd

Hele goede en fijne tandartspraktijk

De tandartsen zijn kundig en de assistentes en baliemedewerkers heel vriendelijk.

Duidelijke en goede uitleg en goede behandeling

Dhr Roefs heeft me goede en duidelijke uitleg gegeven t.a.v. eventuele behandeling door kaakchirurg. Assistent heeft mijn gebit netjes verzorgd. Wachttijd was dit keer ook kort.

Prettige,goede service!!!

Erg vriendelijk contact

Mijn implantaat zat los De mondhygiëniste ging er gelijk de technieker bij halen Het heuvel is gelukkig opgelost

Zeer professioneel en plezierig in de omgang

Michiel, als tandprothetiker ken ik al een paar jaar. Ik ervaar hem als heel plezierig in de omgang en wat het aller belangrijkste is. Hij is zeer deskundig en professioneel. Deze ervaring heb ik ook met de tandartsen van KlaassenMondzorg.

Geweldige service

Ik ervaar mijn bezoek altijd als een tevreden klant.

Ik voel me zeer prettig bij de praktijk. Ik word altijd goed geholpen en de mensen zijn altijd vriendelijk en duidelijk. Dankjewel daarvoor.

Netjes en correct

Netjes en vriendelijk

Lieve tandarts

Georges is een hele lieve, rustige man. Top.

Vriendelijke ontvangst

Zeer vriendelijk ontvangen door Asena die zich verontschuldigde dat het wat later was. Goede uitleg gehad over de aanschaf van nieuwe prothese.

Prima geholpen

Wordt vriendelijk en op afgesproken tijd geholpen

Vriendelijk en goed geholpen goede uitleg

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.