Goeie tips voor mijn tanden

Dat het weer gevoelig was in mijn mond.

Maar dat is altijd als ze klaar is het weer gevoelig maar weer wel alles schoon! Dus ik kan er weer 6 maanden tegen heb de mond.... moeilijk woord nog een tip gegeven, ze had de airo behoorlijk hoog staan, ze kuchte behoorlijk onder de behandeling dat ze de airco in haar kamer behoorlijk lager moest zetten want die lucht van de airco slaat op je keel heb er ervaring mee want mijn kraan die heeft ook airco werkt precies hetzelfde.

prettig, zeker met mijn angst.

ik zit weer op de tandarts stoel, nog niet ontspannen, maar ik kom ieder halfjaar.

Mijn.behandeling was prima bij de mondhygiëniste.

Zie hier boven.

Goed en geduldige tandarts snelle levering vh gebit

Vriendelijk en op gemak stellend

Goede sevice en goed advies

Ik ben goed geholpen.

Het vullen van een kies is erg meegevallen.

Top,

ontzettend goed in juli werk vriendelijkheid en duidelijk zijn en de tijd voor je nemen dat is heel erg fijn en zeker niet vergeten wort goed naar je geluisterd dat is een grote fijn heit, zeker zo door gaan Top Klaassen, en ook Natuurlijk Tandarts Niels Zo leuke Vent altijd gezelligheid en Vriendelijk Top kerel. MVG - Hans Vissers,

Kon snel terecht en goed geholpen

Had een los zittende tand. Schoonzoon heeft gebeld voor mij. Ik kon de volgende dag al terecht. Daar was ik erg blij mee! Gebit goed bekeken . Tand en kies getrokken. Dus er is goed gekeken wat de staat van mijn gebit was. Uitleg meegekregen hoe om te gaan met mijn gebit na de behandeling. Zoals wanneer eten en drinken.

vakkundig en vriendelijk

Vakkundige tandartsen, die goed luisteren naar de patiënt, praktisch meedenken en daarnaast een vriendelijke bejegening

Heel tevreden

Heel tevreden over mijn tandarts bij Klaassen mondzorg. Kan niet over de andere tandartsen praten in deze praktijk maar ben absoluut tevreden over zowel mijn tandarts als mondhygiëniste... Ik wil altijd bij dezelfde tandarts!!

Vriendelijk personeel

Alle afspraken achter elkaar goed geregeld

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Ik ken haar naam niet meer maar ze was goed ebn vriendelijk

Goede zaak .

Goede ontvangst. Soms even wachten. Maar dat geeft niet.

Snel en goed

Bij een kapotte prothese is mijn ervaring, wordt je indien zo snel mogelijk geholpen. Dezelfde dag nog binnen 2 uur. Ook bij problemen, doen ze er alles aan om het probleem op te lossen.

Bereikbaarheid slecht

Via mijn kruisvereniging krijg ik € 25 vergoeding bij een nieuwe prothese. Ik heb diverse keren de afdeling financiële te bereiken maar dat lukt niet .

Ben heel tevreden over mijn tandarts

word goed en vriendelijk geholpen

Nette locatie

Nu was mijn afspraak precies op tijd is weleens anders

Goef

Aaardig oersonb goede service

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid

Lieve mensenheven goede uitleg

Door verwezen naar kaakchirurg en daarma prothese Goed geregeld

Ik ben zeer tevreden

De tandarts had veel tijd en aandacht voor mij. Hij is heel zachtaardig, zo was ook de behandeling. Ook de assistente was zeer vriendelijk, er werd met mij mee gedacht. Ook de baliemedewerkster was zeer vriendelijk.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.