Op tijd geholpen, zij was vakkundig, beleefd en vriendelijk

Was niet zo als anders

Er was een fout gemaakt bij de planning en daar werd vrij laconiek over gedaan. En de behandeling was ook anders.

Fijne praktijk, vriendelijk en deskundig personeel

Alles gaat goed op tijd. Fijne en deskundige behandelaars

Prima geholpen. Erg kundig en vriendelijk.

Prima geholpen. Erg kundig en vriendelijk.

Vriendelijke mensen

Top locatie

Een mooi stappenplan met als resultaat een mooi nieuw gebit

Empatische behandeling

"Een gaatje vullen" blijf ik spannend vinden. Tandarts Niki stelde een verdoving voor. Ik dacht het niet nodig te hebben. Maar na even werken zag de tandarts dat het toch heel zinvol zou zijn. Ik ben haar dankbaar.

Fijne tandartsen

Ik werd erg fijn geholpen en er werd gezegd dat ik een klein gaatje heb. Hier gaan ze gelijk mee aan de slag. Heel fijn

Correcte behandeling en deskundig.

Correcte behandeling en deskundig.

Goed en heel vriendelijk

Goede ontvangst

Ik wordt direct op mijn gerust gesteld bij binnenkomst.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Het personeel is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Prima service en behandeling

Vriendelijke medewerkers, snelle behandeling

Simpele controle.

Was snel klaar

Ben blij met mijn passend gebit

Het gebit zit lekker. Geen klachten

Zorgzaam vriendelijk

Ik was gelijk heel goed behandeld Met goede zorg en kreeg goede adviezen Ze waren heel rustig maar ook vriendelijk Ik word niet onder druk gezet

Het was niet druk. Afspraak precies op tijd

Het was niet druk Afspraak precies op tijd

Jarenlang goede ervaring bij Klaassen Mondzorg.

Makkelijk bereikbaar, vriendelijk en deskundig personeel, vrij korte wachttijd.

Uitstekend geholpen

fantastisch.

goede servies kundig personeel kland vriendelijk

Goeie sevice

prima geholpen met duidelijke uitleg

prima geholpen met duidelijke uitleg

Fijn en snel geholpen.

Heel fijn geholpen, snel mijn gebit gemaakt omdat er een tand uit was.

Heel goed

Goed advies én altijd bereikbaar

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.