Goed geholpen, nemen tijd voor uitleg

Fijne ervaring, goede expertise

Correcte vakkundige behandeling.

Goed.

Worden goed behandelt

Als we in behandel kamer zit willen we niet gestoord worden door ander personeel die zomaar binnen wandelen . Dat vinden we niet prettig .

Blijft een zeer goede en deskundige praktijk

Hoewel ik grote tandarts angst heb ben ik altijd blij dat ik bij binnenkomst al gerust wordt gesteld. Echt heel fijn.

Heel fijn geholpen

geweldig

ik ben behandeld door een lieve tandarts telkens vroeg ze gaat het goed met u dit had ik nog nooit meegemaakt ik wil in de toekomst alleen nog behandeld worden door deze Spaanse tandarts

Mijn gebit werd snel gerepareerd !

Vriendelijk, snel geholpen

Als normaal en fijn. Je wordt snel geholpen als er iets met je gebit is. Zoals een afgebroken kies

heel goed en accuraat geholpen

Altijd netjes goed de aandacht voor tanden en persoon.

Gewoon goed

Vriendelijk en geduldig

Moeizame plaatsing klikgebit

Het aanpassen/happen voor het klikgebit verliep soepel. Eenmaal het gebit klaar moesten de klikstukjes geplaatst worden. Toen ik een week later kwam pasten deze niet. Nieuwe poging, zelfde resultaat. Uiteindelijk een soort lijm op het gebit, de stukjes op de implantaten geplaatst en happen. Week later gebit ophalen, nu past het wel, al zit ik nu met de overblijfselen van het hechtingsmateriaal in het gebit. Ook zijn er nog wat drukplekken, alleen twijfel ik ook dat verholpen gaat worden.

In een zin geweldig

Ik ben heel bang van de tandarts nou ik ben heel gerust gesteld klasse ook de behandeling ging heel goed dankjewel voor de goede zorgen

Netjes geholpen

Ik heb aangegeven dat ik een beetje angst heb voor de tandarts en hier word rekening mee gehouden. Alles word rustig en duidelijk uitgelegd

Goed bediening

gewoon goed en prettig

makkelijk parkeren op eigen terrein, goed en prettig behandeld, goed advies.

Vriendelijk professionele

Goed uitleggen mogelijkheden professionele hulp bij betrokken

supervriendelijke behandelaar tandarts Dayceli

Probeert de patient heel erg op zijn gemak e stellen en legt goed uit wat ze gaat doen. De assistente van de tandarts was ook supervriendelijk. Aan de balie is dat stukken minder...

correct behndeld.

zie boven

Prima behandeld

Geen lange wachttijd en goed geholpen

Prima behandeling

De standaardcontrole ging erg snel en voelde wat onpersoonlijk maar de gebitsreiniging daarentegen verliep goed.

prima cerzorgd

goed nazicht

Veel te duur voor die paar minuten

Tandarts kortaf en narrig

Positief

Ben heel hartelijk ontvangen door de balie medewerkster en goed geholpen Tijdens de behandeling werd er goed uitgelegd wat er ging gebeuren .

Niet lang hoeven wachten.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.