goed, echter naderhand pijn gehad

Controle prima in orde, verwijderen tandsteen ook, echter stukje onderkaak was geraakt en daardoor 3 dagen pijn gehad.

Goede praktijk!

Goede uitleg qua behandeling en lieve,geduldige mondhygieniste

Heel aardig personeel

Goede ervaring, ze legde alles goed uit en waren kundig in wat ze deden

Tandarts nikki is een geweldige tandarts

Tandarts nikki is een heel fijn mens die de patiënt op zijn/haar gemak stelt en op een fijne manier werkt. Sinds ik bij haar onder behandeling ben is mijn angst voor de tandarts weg. Wie kan er zeggen dat er gelachen is bij de tandarts

goede communicatie

Aandacht voor mijn angst om getrokken te moeten worden i.v.m. prolia injecties Helaas naam van de tandarts vergeten! Dezelfde als vorig jaar.

Een gezellig persoon , heel open en duidelijk in haar uitleg.

Vriendelijke en volgens afspraak.

Vakkundig en heel vriendelijke. De dames aan de balie waren vriendelijk en werken precies volgens afspraak.

Altijd vriendelijk en kundig.

Ik wordt al enkele jaren behandeld door Niki en mijn ervaringen zijn altijd zorgzaam geweest. Mijn ervaring is dat ze heel kundig is.

waardeloos

niet te vertrouwen zolang ze met infomedics werken.

Ongelooflijk hartstikke goed

Deze technicus echt is super goed, hij ziet de patiënt, heeft een luister oor voor patiënt, de patiënt krijg ook super tips de patiënt. En als is iets niet goed, dan probeer meteen te repareren of.., en niet als andere, nee maakt maar een afspraak, kan ik niet nu, maar die technicus neem de tijd, maakt niet uit geeft geen tijd wowwwwwwwwwwww, zo moet zijn als Meneer M. Debra, iedereen, moet als ik had gezegd een voorbeeld zijn voor iedereen daar.

Aardige personen

Mensen met een goed wil en altyd als ik kom zijn zij vrolijk top

Kan niet beter!

Prima service en mooi dat het na werktijd kan.

Vriendelijke medewerkers

Ik was blij dat ik zo snel in de praktijk terecht kon. Er werd mij vriendelijk uitgelegd waar ik mijn auto kon parkeren. In het algemeen een prima ervaring

Vond dat ze gehaast te werk ging

Graag de patient het gevoel geven dat je tijd investeert in hun niet gehaast te werk gaan. En wat rustiger met de patiënt omgaan. Verder vind ik alles wel oke. Uiteindelijk moet de patient betalen voor de zorg.

Super lief zoals altijd

Mij tandarts is de beste tandarts die in ken en die ook alleen in mij mond mag kijken die ik vol vertrouw

Goed en vriendelijk geholpen

Zie boven

Duidelijke uitleg

Netjes behandeld, duidelijk uitgelegd wat het stappenplan is.

professioneel

Datgene wat je van een goede mondzorg mag verwachten,maar dan met een beetje extra.zowel in daad als advies.

Goed, geduldig en vriendelijk geholpen

Prima zo

Professioneel goed

Fijn geholpen bij de gebitsreiniging en -controle. Bedankt weer, tot over een half jaar.

Geweldig goed geholpen

Ze zijn vriendelijk, en leggen goed uit wat ze gaan groen.

Goed geholpen.

Na wat onduidelijkheid even voor de zekerheid gebeld, daar ben ik vriendelijk en goed geholpen met de juiste informatie.

Super aardige mensen en een zeer relaxe sfeer.

Ik werd vriendelijk ontvangen door zowel de receptioniste als de tandartsen en werd echt op mijn gemak gebracht. Dank daarvoor.

Fijne en goede tandarts praktijk

Ik kom hier al jaren, super fijne en lieve mensen. Tandarts is ook super fijn en geeft handige tips. Alleen loopt het vaak uit waardoor je langer moet wachten. Verder is het helemaal prima.

Geweldige tandarts. Ook super goede assistente

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.