Snel geholpen. Aardig personeel

Ik kon weer heel snel komen en werd zeer goed behandeld.

Lieve tandarts, legt alles goed uit en is voorzichtig.

To the point

Vriendelijk, adequaat, niks op aan te merken.

Niet op tijd

Ze mogen meer op tijd zijn heb afspraak om zo laat en dan geen kwartier later vind dat ze meer aan de schema moeten houden

Prettig dat ik altijd door dezelfde arts geholpen wordt

Wordt goed geholpen door de tandarts en de assistente. En wordt op mijn gemak gesteld

korte wachttijd en goed geholpen

voor controle naar de praktijk geweest. zoals altijd goed geholpen

Prima geholpen door lieve assistente

Erg druk..lange wachtijd

Uur moeten wachten...en kwam voor afgebroken tand...ze heeft even snel gekeken..en moet over twee weken terug komen...kon ze ook heel slecht verstaan...ben nu naar ander geweest.. binnen 1 dag de tand gemaakt..

vriendelijk en correct

Goed en prettig behandeld

Super geholpen

Vriendelijk personeel

professionele mondzorg

vriendelijke en alles volgens afspraak

Netjes

zeer goed

netjes en beleefd ontvangen en prima behandeld.

Prina

Ben tevreden

Ze zijn vriendelijk ,leggen alles goed uit, stellen je gerust ,

Weer prima. Betreft de halfjaarlijkse controle

Vriendelijk geholpen.

Prima praktijk

Nog niet uitstekend omdat sommige dingen wat verbeterd zouden kunnen worden, zoals mond spoelen aan de stoel. Personeel oké en kundig.

Zeer goed service

Bij het maken van een nieuwe kunstgebit

Wat minder

Jammer dat je 20 minuten moet wachten voor je aan de beurt bent. Dan heeft het weinig nut om een afspraak te maken.

goed lopende praktijk

Een tandheelkundige praktijk met goede zorg voor de verschillende aspecten van de tandverzorging. Ik was er als nieuwe patient voor een intake. Die is zeer zorgvuldig afgenomen, met meteen een volgende controleafspraak (was pas over een jaar nodig) en een intakeafspraak bij de mondhygieniste. Volgende keer wel wc-papier op de wc's hebben. . .

Aandachtsvol behandeld.

Bij de controle op verschillende aandachtspunten gewezen, echt behandeld zo het hoort. Prima!

Goede en vriendelijke behandeling

Altijd heel vriendelijk en rekening houdend met mijn angst voor de tandarts

vriendelijk en op tijd

Was kwartier voor afspraak binnen en 5 min. voor afspraak werd ik al binnen geroepen en prima en vriendelijk geholpen.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.