Ik ben heel goed geholpen ben zeer tevreden

Vriendelijke en service gerichte behandeling iedere keer .

prima !!

de naam van de tandarts weet ik niet,maar ze komt uitPortugal

goede ervaring. alleen grote tussenpauze

De wachttijd was behoorlijk lang, wel attent.

Lieve tandarts

Ik has een spoedgeval en daardoor een andere tandarts. Deze was ook heel aardig

Goede verzorging en behandeling

Goed behandelt en goede service en kwaliteit

Ik geef maar 3 sterren voor de toegankelijkheid. Hek was plotseling dicht om naar binnen te gaan. Je kunt dan in feite niemand bereiken. Gelukkig kon iemand die naar buiten kwam dit melden zodat het hek openging. Tandarts zelf is goed in haar ontvangst enz.

Prima geholpen, zoals gewoonlijk

Ontvangst gastvrij, wachttijd kort, goede behandeling incl. Uitleg

Geduldig

Ik ben op mijn gemak gesteld ik ben erg bang en heb enorm veel pijn heeft een kuur gehad en een nieuwe afspraak

Kan ik nog geen oordeel over doen

Niels was heel vriendelijk,legde goed uit wat hij ging doen,hopelijk gaat m’n prothese straks beter passen dan dat het nu doet

Snel hulp

Werd snel geholpen aan de kies.

Altijd snel en vriendelijk geholpen

perfecte service

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen met controle inplantaten

Deskundig vriendelijk

De ontvangst is altijd vriendelijk en de afspraak wordt ; op een enkele uitzondering na , tijdig afgehandeld. Praktijk makkelijk bereikbaar met een eigen , iets wat kleine , parking ( en dat in het centrum vd stad)

Fantastisch hoe snel en adequaat ik ben geholpen!

Ik kon gelukkig heel snel terecht bij mijn tandarts, Gerard Roefs, die met zijn vakmanschap me in een handomdraai heeft verlost van mijn gebitsprobleem!

Vertrouwd

Ik voel me vertrouwd bij de tandarts

een tevreden klant

Een tevreden klant wat wil je nog meer.

Na passen teruggeweest, gebit bijgewerkt, werd tussen de afspraken geplaatst. Nadeel wel dat het wat gehaast overkwam.

Heel goed

Zeer correcte organisatie.

Maakt goede afspraken, kundige mederwerkers.

Vriendelijk en bekwaam

Wij werden vriendelijk te woord gestaan, de samenwerking tussen de collega's was goed. Dit gaf ook een prettige sfeer.

prima behandeling

tandarts prettige vriendelijke benadering/ prima advies onderhoud gebit/

Ik krijg steeds meer het gevoel dat het puur om geld gaat

Toen ik belde voor een afspraak zei de assistente dat ze zou overleggen met de tandarts. Volgens de assistente wilde de tandarts eerst een foto maken voor het trekken van twee kiezen. Ik stemde ermee in. Tijdens de afspraak bleek de tandarts van niets te weten. Zij wilde een gewone controle uitvoeren welke ik weigerde in verband met mijn imunotherapie en get lang nabloeden wanneer mijn tandvlees geraakt wordt. Er is een foto gemaakt die er exact hetzelfde uitziet als een klein jaar geleden. Tandarts Estevez is een kundige goed luisterende tandarts.

Netjes geholpen,keurig op tijd en probleem meteen verholpen.

Prima praktijk

Vriendelijk, kundig en professioneel

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.