Top bedrijf

Goede behandeling top.

De behandeling was erg prettig.

De behandeling zelf was prettig. Ik vond het erg lastig dat ik met 2 kinderen wil komen en ik 3 afspraken moet maken om alles gedaan te krijgen. Voorheen kon alles tegelijk, maar laatste twee keer moest ik meerdere afspraken maken. Er is aangegeven dat dit door personeelstekort komt, maar dit kost mij zo erg veel tijd en werkuren.

Vriendelijke en deskundige praktijk

Er gelden steeds hogere kwaliteitsnormen bij de zorg om een stabiel gebit! Het geeft me een blij gevoel namen zijn mij onbekend (opvolger van Gerard Roefs en de mondhygiëne door een dame)

prima en vakkundig geholpen

een prima ervaring vakkundige tandarts

Kundig aardig

Kundig aardig

Goed en vakkundig geholpen, Vriendelijk,spontaan

zoals vanouds OK

zie hierboven

Tandartsen erg lief voor kinderen

De tandartsen van Klaassen mondzorg zijn erg lief voor kinderen! Denken mee. Zoals een zonnebril bij overprikkeling door de lamp en geruststelling bij mijn zoontje ( overprikkeling problemen ) Dayceli en Manos zijn rustig, kundig, en kijken verder dan alleen de tanden. Zien de mens als een geheel plaatje. En niet te vergeten alle assistentes zijn mega lief.

Goed behandeld

Goed behandeld. Vriendelijk personeel

correct

wederom goed geholpen en altijd van te voren een herinnering belletje of mail zodat je het nooit kan vergeten dat je een afspraak heb. als je het toch vergeet ligt het echt aan jezelf. voor mij een fijne tandarts

Zeer positief

Ze heeft ook aandacht voor jou als persoon en niet alleen voor je mond.

Ervaring is wat ik mag verwachten

Voor een afspraak 3 keer gemaild en gebeld worden vind ik zeker 1 keer teveel. Soms moet je wel lang wachten in de wachtruimte, maar over het algemeen heb ik geen bijzondere opmerkingen.

Mijn ervaring minder prettig overgekomen

Er werd mij verteld wat ik jaren weet, over terug getrokken tandvlees, heb daar geen last van, wat betreft mijn tanden.

Altijd goed

Kom al jaren bij nicky, altijd service with a smile!!!!

te lang wachten en (te)snelle afwerking

Op tijd op afspraak. Ruim 20 min moeten wachten. Heb steeds een haastig gevoel bij de behandeling, alsof de tijd er niet echt voor genomen wordt.

Behandeling was op tijd en goed.

uitstekend behandeld

Afspraak tijd werd goed gevolgd

Prestige

Prettige vakkundige mensen

Mijn ervaringen zijn positief. Gaatjes vullen zonder verdoving gaat prima.

Goede uitleg, men neemt echt de tijd voor de klant.

Houden xich goed aan sfspraken

Veel kennis in huis en vlot helpen

Maar zou het op prijs stellen dat u dit niet meer gaat sturen, mocht er echter iets zijn kom ik grlijk

Keurige, korte behandeling.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen zoals altijd

Zij is wel de beste in haar werk ook duidelijk

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.