netjes geholpen.

Vriendelijke en professionele ontvangst

Ik werd vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen door de baliemedewerkers, die me nog enkele documenten voor de verzekering hebben bezorgd.

Deskundige behandeling

Goede begeleiding

Goed tevreden

Altijd prima, wordt heel vriendelijk en correct behandeld

Zoals eerder gemeld vriendelijk en correct

goede ervaring zoals oud

netjes reparatie onder prothese uitgevoerd

Heel verzorgend

Geweldig geholpen

Ik word goed op tijd behandeld En de mensen zijn vriendelijk.

Prima geholpen, maar te lange uitloop

Prima tandarts, maar ik was weer pas 20 minuten later dan de afgesproken tijd aan de beurt. Dit is hier regdl, geen uitzondering.

Prettig en fijn contact met Michel.

Word goed en beleefd geholpen , krijgt goed advies

Super geholpen

Goede en deskundige zorg en heel aardige mensen

Zie boven.

Positief

Zoals meerdere keren hiervoor had ik nu weer een positieve ervaring. Dr. Shamas is aardig, luistert goed en neemt de tijd

Super geholpen

Je word op je gemak gesteld, en krijgt duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren, prima

Goed,

Kundig vriendelijk

goed, pijnloos en vriendelijke behandeling

1 uur en 20 minutwn in de stoel zonder vervelende ervaring . Top

Vriendelijk

Behandeling goed gegaan

Heb het goed ervaren

Net zo als altijd gewoon weer goed.

Een zeer ervaren vakvrouw, geen klachten over, doet haar werk zeer vakkundig.

Prima behandeld.

Tandarts was deskundig maar zijn gebrekkig Nederlands is wat lastig en kan bij een wat meer complexe behandeling een probleem worden.

Snell en goed geholpen

Zondag.is mijn voorste snijtand afgebroken… woensdagmorgen zou ik vertrekken voor vakantie! Het zag ern niet uit!! Maandagochtend gebeld en uitgelegd.. ik werd dinsdagmiddag ingepland en de tandarts ( niet mijn vaste) heeft een tijdelijke opbouw gemaakt… zeer deskundig gedaan ik moet wel heen voorzichtig zijn met eten zeker geen harde dingen! Maar ik kan tenminste lachen zonder me te schamen. Na mijn vakantie wordt bekeken of er een kroon, stift of een nieuwe tand bij de prothese geplaatst kan worden.

Vriendelijk en vakkundig

Ik werd goed geholpen en ook vriendelijk

Niki is een geweldige tandarts

Top tandarts en assistente

Is gewoon goed

Zoals ik gewend ben bij Klaasen prima.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.