Goed geholpen

Vriendelijk personeel

Snelle goede behandeling

Ik was erg optijd en kon eigenlijk meteen doorkomen. Behandeling erg prettig Als opmerking , vond ik dat het schoonmaken en polijsten erg kort duurde, bij eerdere behandelingen werd t grondiger gedaan. Toch ‘schoon’ gevoel dus zal wel goed zijn.

Fijn geholpen

Elke keer weer goed

" gewoon" controle. Toch elke keer weer prima.

Tevreden

Tevreden, goede kennis, werkt op tijd en levert goed werk.

Zeer tevreden.

Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening.

behandeling was prima

nette en goede uitleg van gebit en behandeling

Ik heb inplantaten en een klikgebit. Ervaring is dat het gebruik 75% is. Ook kosten voor opvullen en nu weer kiezen vergroten. Dit had ik niet verwacht in nog geen 3 jaar.

Netjes vakkundig goede sfeer

Nvt

Correct en vriendelijk

Perfecte organisatie met attente en vriendelijke medewerksters.

Alles was goed

Alles was goed en waren weer erg vriendelijk we voelden ons op ons gemak

Geweldige tandartspraktijk

Vriendelijk, behulpzaam, meelevend en vakkundig.

alles goed geregeld.

ik ben tevreden over de hele behandeling

geweldig

heel goed geholpen

Heel goed

Afgebroken kies, perfect gerepareerd.

Deskundig

Verteld goed wat ze gaat doen en stelt je op je gemak..

Vriendelijke en goed geholpen.

Aan de receptie vriendelijk geholpen. Verder heeft men de reparatie zo snel als mogelijk gedaan, dank daar voor. Jammer is wel dat er vanaf vrijdag middag geen reparatie meer mogelijk is.

Goed en snel geholpen.

Een zeer tevreden Klant

Ik ben goed en deskundig geholpen

Fijne praktijk met persoonlijke aandacht

Ondanks de vrij grote praktijk word je altijd vriendelijk ontvangen door de dames achter de balie. Tandarts Day neemt de tijd om je goed te helpen en heeft altijd tips. Voel mij altijd op mijn gemak en zenuwachtig zijn is bij Klaassen mondzorg absoluut niet nodig voor de mensen die een bezoek aan de tandarts spannend vinden.

Heel goed

Ben echt op mijn gemak gesteld.

Goed!

Een goede vriendelijke proffesionele omgang

Efficiënte / effectieve manier van handelen: deskundigheid: Klantvriendelijk, deskundigheid goede

Hartelijke ontvangst; effectieve en efficiënte manier van handelen deskundigheid en tips voor onderhoud protheses.

uitsrekende verzorging

prima ondersteuning ,vriendelijk ,kundig

Zeer goed geholpen.

Na een telefoon naar Klaassen kon ik snel geholpen worden. Heel fijn. Vriendelijke mensen , tijdens behandeling werd precies verteld wat er ging gebeuren.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.