Het was allemaal weer prima.

Mijn ervaring was weer goed.

Vriendelijk personeel

Weer fijn geholpen, altijd even vriendelijk, geduldig en kundig!

We komen altijd met drie personen tegelijk. Altijd een drukke boel lijkt mij maar men neemt alle tijd per persoon. Ook voor onze jongste van 8 jaar is er genoeg ruimte en tijd, altijd even vriendelijk, ze weten hem goed op zijn gemak te stellen en geven goed advies. De avond opening vind ik erg prettig gezien onze oudste zoon studeert en overdag dan vaak verhinderd is en natuurlijk willen we niet dat hij iets van zijn lessen mist.

Jammer dat het gebit niet past tot nu toe. Ik wacht af.

Prima geholpen

Naar tevredenheid en goed behandeld.

Vakbekwame en goede behandeling en goede uitleg.

Topteam en zeer vriendelijk

X

De behandeling is n.m.m. professioneel gedaan.

Heb nog last van drukplek-ken. Heb hierover contact en ben overtuigd dat dat wordt opgelost.

Prima ervaring

Goede ontvangst, aan de balie en door de tandarts en de assistente . Goede en rustige behandeling.

vlot en accuraat

ik ben snel en deskundig geholpen op de afgesproken tijd, ook is het fijn dat je altijd nog van te voren gebeld/gemaild word als herinnering zodat je het niet vergeet.

Heel goed

Super lief mensen en heel hulpzaam

Ik wordt ook van tevoren via de mail herrinnerd aan de afspraak

Prettige assistente en goed advies.. Goede ervaring met het contact.

Deskundig en vriendelijk

Spoedgeval. Vulling verloren uit kies. Binnen 2 dagen afspraak. Deskundig geholpen.

Behandeling prima verlopen

Wortelkanaal behandeling snel en pijnloos verlopen.

Prima,ben tevreden

Afspraak verliep volgens planning. Mondklachten worden serieus genomen. Vriendelijke tandarts en assistente.

Perfekt

Perfrkt

Zoals altijd goed

Volgens afspraak en vriendelijk.

Tevreden

Heel goed!

Allereerst een vlotte opvolging en correct te woord gestaan door de receptioniste! Idem dito door de behandelende tandarts! Beiden geven me een goed gevoel in deze tijd. Ga zo door!

Keurig netjes en vriendelijk behandeld

Vriendelijk en goed

Goed geholpen

Met persoonlijke aandacht en vakkundig.

Mijn gebit en ik worden prettig ontvangen, goed verzorgd en mooi schoon gemaakt. Mijn zoon met psychiatrisch beeld is ook zeer welkom en wordt op een prettige manier behandeld in woord en daad. Dank u wel.

Snel geholpen

na een belletje de volgende dag al aan de beurt alles perfect

Goede en snelle hulp en erg vriendelijk

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.