Naar wens

Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

prima en vriendelijk onthaal.

Snelle en vakkundige hulp om prothese te rebasen.

prima,

goed geregeld, netjes alle afspraken achter elkaar

Zeer vriendelijke en begripvolle mensen

Ze begrijpen dat sommige mensen bang of stress hebben. En begeleiden u samen door de procedure door alles uit te leggen en waarschuwen als ze iets gaan doen of er iets veranderd. Ze leggen ook heel goed de situatie uit van: wat moet er gebeuren, hoe gaan we dat doen, en plannen ook direct volgende afspraken in.

Bij heel goed geholpen.

Goed behandeld en gesprek

Zoals gewoonlijk weer goed.

Goed en zeer vakkundig geholpen zoals altijd.

Over mijn 1e bezoek bij deze tandarts zeer tevreden.

Vriendelijke ontvangst bij de receptie en mijn eerste kennismaking met de tandarts en zijn assistente schept vertrouwen in de toekomst.

Je wordt echt gehoord.

Fijne benadering en aandacht.

hoefde niet lang te wachten en werd correct geholpen.

Prima zoals gewoonlijk

Korte wachttijd en prima geholpen !

afspraak gemaakt, werd op tijd behandeld. Vriendelijle mensen. Goed advies.

Vriendelijk en kundig personeel.

Snel geholpen

Totale conclusie is goed.

Een pluim voor Michiel, is correct en zeer kundig top blijf zo door gaan.

Goede behandeling

Behandeling goed, vriendelijkheid, alles bespreekbaar.

Ik ben heel tevreden met de behandeling.

Positief!

Prima, snel en op tijd, wachttijd minimaal.

Zie boven

Redelijk tot goede ervaring

Goed contact. Bij spoed wordt adequaat gereageerd. Vriendelijk.

Positief

Keuring en vakkundig.

Hoefte niet al te lang te wachten,werd netjes en beleefd binnen gelaten. tandarts eerst gecontroleerd voor tandplak en de assistente het waren weg halen.vertelde allebei heel netjes wat ze gingen doen

goed geholpen

dame was heel vriendelijk en ben goed geholpen

qwerty2

qwerty

Tevreden

Correct duidelijk beleeft proffesioneel

Het was allemaal weer prima.

Mijn ervaring was weer goed.

Vriendelijk personeel

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.