uiterst vriendelijk en zeer kundig personeel

Hier wordt je altijd vlot en goed geholpen.

heel vriendelijk ontvangen en vakkundig te woord gestaan

tandarts was heel vriendelijk en alles werd goed uitgelegd

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik ben heel tevreden

Ik ben goed en vriendelijk geholpen

tandschade voorkant gebit .de andere dag al geholpen en zeer deskundig hersteld.

Goede communicatie.

Goed geholpen

Vakkundig

Snel plek en vriendelijk ontvangen.

Iedereen is even lief

Ik ben al jaren patiënte en word altijd heel lief te woord gestaan en ondanks alle tegenslag geduldig en goed geholpen

Uitstekende zorg en advies

Prima zorg ontvangen en een duidelijke uitleg over de vervolg mogelijkheden ontvangen. De medewerkster is kundig en vriendelijk.

Goede voorlichting

Super fijn

Mijn afspraak werd vervroegd door een cliënt die zich had ziekgemeld. Dat is al 1 ding dat super is dat ze dan aan je denken om jou toch nog te benaderen. De hulp en de verwijzing is ook fijn! Ik word altijd super goed geholpen in deze praktijk.

Heel goed

Goede uitleg en heel goede zorg

Uitstekende mondzorg!

Zeer deskundig en vriendelijk personeel! Er wordt optimaal aandacht aan mijn gebit besteed en behandeling van hoog niveau! Top!

Goed en netjes geholpen .. vriendelijk....

Heel tevreden

Op tijd afspraken nakomen

Behandeling goed maar niet opgelost nog steeds pijn en kan het gebid nog niet in doen

Korte wachttijd

Nn

zeer goed

zeer goed prima geholpen op controle gebit en inplantaat.

Zeer fijne ervaring

Een hele fijne klantvriendelijke praktijk. Heel vriendelijk personeel .ik voelde me gelijk op mijn gemak

Prima,keurig geholpen

Zeer kundige tandarts,vriendelijk en doortastend. Goede uitleg en geen lange wachttijd!

Prima tandarts

Kundige tandarts met goede adviezen

Op korte termijn geholpen, aan afgebroken kies.

Afgebroken kies, vakkundig hersteld.

Hele fijne controle gehad! Leuke tandarts en assistente.

prima zorg, goede hulp altijd!

ik word altijd prima geholpen, zeer kundig personeel. zowel bij de tandarts stoel als bij de aanmeldbalie. al met al goede zorg!

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.