Ik heb een geweldige tandats

Tandarts Estevéz is een geweldige lieve zachtaardige vrouw, uiterst precies en geduldig, zelfs bij een langdurige behandeling.

Behandeling door Nieuwe tandarts super tevreden

Bij de controle zag de tandarts dat mijn tandvlees pijnlijk beschadigd is door de prothese boven. Tandarts heeft erwat aan geschuurd. Geen pijn meer tandvlees is bijna herstelt. Super bedankt

Vriendelijk ontvangen en geholpen.

Kundig en vriendelijk

Alles volgens afspaak

Vakkundig en goede informatie.

Vriendelijk en kundig personeel.

Altijd vriendelijk ontvangen door receptie en tandtechniekers.

beleefde uitgebreide uitleg

zeer aangenaam verrast over de aanpak en info die ik kreeg

Geen

Het wassen andere tandarts

tijden van de afspraak

Ik kreeg een dag voor mijn afspraak 2 mailtjes herinnering van de geplande afspraak Eerste mail 16.40 u datum 14 okt Tweede mail 16.50 u datum 14 okt Vreemd toch Toen ik aan de balie bij het aanmelden dit vertelde dat dit verwarrend was Was de reactie schouders omhoog? Reactie van de tandarts ja ja weet het niet ?!! Dit moet toch beter kunnen

Prettig

Ik vond mijn vorige tandarts niet zo prettig, dus heb ik gevraagd om een andere, wat gelukkig zo geregeld was. Mijn huidige tandarts, Dayceli Estevez, vind ik ontzettend fijn! Ze is heel vriendelijk, is heel respectvol naar de assistentes, neemt haar tijd, en omschrijft heel duidelijk alles wat ze doet, dat is ontzettend fijn. De receptionisten zijn ook altijd erg vriendelijk en staan je goed te woord als er vragen zijn. Het enige nadeel vind ik dat er vanuit de praktijk zelf niet duidelijk van tevoren wordt gecommuniceerd wat er wel of niet vergoed wordt (dit is ook niet altijd duidelijk zelf in te schatten via je eigen zorgverzekering) en of je bijvoorbeeld moet betalen wanneer er foto's worden gemaakt of iets dergerlijks.

Tandarts Niki heel goed ze moet hard werken en ik had echt het idee dat de assistente er niet veel van begreep Alleen al het binnen roepen slecht te verstaan en Niki moest met het vullen van mijn kies veel te lang op alles wachten Volgens mij heeft ze betere assistenten gehad dit werkt voor haar ook zeker niet prettig en geeft stress Jullie moeten zeker zuinig op haar zijn de beoordeling voor haar is een 10

Goede mondzorg

Mondzorg is niets van te zeggen, alleen het parkeren is een ramp, vaak betaald moeten parkeren en lang zoeken voor een plaats om te parkeren

Goed, fijne tandarts

Tandarts beschrijft steeds wat ze gaat doen en of het pijn doet. En wat je dan kan voelen. Erg fijne tandarts !

redelijk goed

redelijk goed

Vriendelijk ontvangen

Mijn eerste afspraak bij nieuwe tandarts.Vriendelijk ontvangen en zeer begripvol op mijn angst vraag.

Prettig

Gedaan werd wat er gedaan moest worden en dat ging probleemloos

Prima praktijk!

Praktijk ervaar ik als prettig al direct bij binnenkomst. Zowel aan de balie als telefonisch altijd vriendelijk te woord gestaan. Zowel mondhygiëniste als tandtechnicus heel vriendelijk en kundig.

Is mij tegen gevallen

Ik kom al jaren bij Klaassen en nu kreeg ik ineens te horen dat mijn verstandskiezen eruit moesten, 3 stuks. Nooit geen last van gehad en nog steeds niet. Het tijdsstip was ook niet geweldig nl. 18.20 uur. volgende keer aub gedurende de tijd tussen 8 en 5.

Goed.

Goed en prettig gevoel bij deze tandarts

Geweldig geholpen zonder pijn

Geweldig geholpen zonder pijn

Zeer fijne en professionele praktijk waar ik zonder problemen kom

Kom er al jaren en je wordt er altijd vriendelijk ontvangen bij de balie. Tandartsen, mondhygiënisten en assistenten zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en geven goed advies over het onderhouden van een gezond gebid. Ook krijg je indien nodig spoelmiddel en andere hulpmiddelen mee om te flossen etc. Kortom een toppraktijk in de regio!

Heel erg teleurgesteld, verbaasd, dit kan echt niet

Voor het eerst een afspraak in de avond. Heb me erg moeten haasten na mijn werk, maar ik was op tijd. Vervolgens heb ik 25 min moeten wachten voordat ik binnengeroepen werd. toen werd het heel ongemakkelijk. Ik lag in de stoel, de tandarts ?? (dame) keek in mijn mond, vroeg of ik klachten had, keek nog even met het spiegeltje en vervolgens ging de rugleuning weer omhoog. Ik was verbaasd, maar ze zei: geen gaatjes, en ik kon vertrekken met de mededeling dat ik over een half jaar een nieuwe afspraak kreeg. Ik ben 4 min binnen geweest, waarin ze 1,5 min in mijn mond heeft gekeken. De mensen die in de gang nog zaten te wachten keken me heel vragend aan toen ik naar buiten kwam. TSJA, geen gaatjes zei ik. U zult begrijpen dat die volgende afspraak voor mij er niet komt, althans niet meer in de avond en niet door die dame. Ik wil er ook bij vermelden dat ik dit nog nooit heb meegemaakt en reeds jarenlang heel erg tevreden ben met de behandelingen en de medewerkers. Ik vind het dan ook heel jammer dat ik nu dit review moet schrijven. maar ik ga er vanuit ga dat het de volgende keer weer prima is. Gezien mijn jarenlange ervaringen in de praktijd zal ik toch positief aanbevelen in de review, in de hoop dat dit een eenmalige misser is, want dit was niet goed.

Een goede snelle reparatie

Prima en vriendelijk

Prima gewoon.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.