Fijn

Deze keer korte wachttijd. Prettig ontvangst. Deskundigheid

Prima geholpen bij noodgeval.

Ik kon snel terecht en het ziet er weer netjes uit.

Ik bracht mijn prothese en die was de andere ochtend zoals beloofd klaar.

Ik ben heel blij met De als tandarts

Netjes

Vriendelijk artsen,netjes en correct.

Tandarts erg kortaf en chagrijnig omdat ik langere tijd niet geweest was.

Tandarts erg kortaf en chagrijnig omdat ik langere tijd niet geweest was.

Behulpzaam, vriendelijk en vakkundig

Tandarts Gerard Roefs en zijn assistente Nicolle ervaar ik als vriendelijk, behulpzaam en vakkundig; en verder, iets wat mij ook wel aanspreekt, vind ik het fijn dat ik eigenlijk nooit lang op mijn beurt hoef te wachten.

helemaal p, snel en efficient en aardig

snel vriendelijk en efficiënt

Goed en vriendelijk geholpen

Super goed geholpen en heel vriendelijk

Vriendelijke medewerkers

Is prima gegaan

Hele lieve mensen

Mijn dochtertje haar tanden waren eruit gevallen op school en kon gelijk bij ze terecht en waren super lief voor onze dochter en ook voor ons. Ik had zelf ook een afspraak en ben super netjes en goed behandeld.

Top en snel geregeld

Ik miste een tand van mijn boven gebit Precies in het zicht 1 mailtje gedaan en 1 keer gebeld en mocht direct dezelfde dag komen en na enkele uren was het weer netjes gemaakt Durf weer te lachen

Zeer aardige assistentes en tandarts

Zeer aardige assistentes en tandarts waardoor de angst een stuk minder is

Vriendelijk en behulpzaam

Goede behandeling.

De afspraak verliep vlotjes niet lang hoeft te wachten , vriendelijke benadering.

Kan niet beter

Vriendelijk en snel geholpen Perfect

Netjes en correct

Netjes en correct

Keurig en vakkundig geholpen.

Ben al langer klant en tevreden over Klaassen mondzorg

Vriendelijk en behulpzaam

Geholpen door de Spaanse tandarts super lief en duidelijk.

Word heel netjes behandeld.

Heel goed geholpen en vriendelijk en duidelijk

Heel erg goed

top

Zoals altijd prima geholpen en al jaren bij deze tandarts.

Klantvriendelijk

Prettige ontvangst. Gebit snel en vakkundig hersteld !!

Prima geholpen

Mijn probleem werd hun probleem met als resultaat einde probleem

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.