كادر عمل يستحق التميز

لايوجد لدي أي ملاحظة لان العيادة والاطباء يقومون بعملهم بشكل ممتاز وبعناية وهذا مايجعل الامر امناً بالنسبة لي

Heel fijn! Geruststellend

Prettig

Volgens mij is een spaanse mevrouw mijn tandarts, maar ik weet helaas niet wat haar naam is. Ze is vriendelijk en denkt mee over klachten. Fijne ervaring met haar.

Fijn geholpen, door vriendelijke mensen

Vriendelijk te woord gestaan, en duidelijk over wat ze gaan doen

Wat probleempjes met het noodgebit. Hopelijk wordt dit binnenkort opgelost.

Snel en duidelijk.

Belde voor een scheurtje in mijn boven prothese, de dame aan de telefoon zei, nogal kort en bondig (was nog vroeg ws daarom) dat ik hem alleen 's ochtends kon brengen als ik wilde dat hij dezelfde dag gerepareerd en opgehaald moest worden.

Geen prettige ervaring

Inmiddels ben ik 16x geweest voor een nieuwe prothese. Nadat ik in december heb aangegeven dat de tanden niet goed op elkaar staan wordt er iedere keer iets afgeslepen maar blijf last houden. In februari second opinion gevraagd en gekregen en hij probeert ook dezelfde prothese zo te krijgen dat ik het accepteer. 19 maart wederom geweest en tot mijn verbazing kreeg ik hier een rekening van. Vandaag, 25 maart, hier weer maar voor gebeld. In afwachting hiervan....

Prima en geruststellend

Goede informatie

Een vriendelijke en uitleg.

Altijd geduldig luisterend en op je gemakstellende aanpak maar toch ook streng waar het nodig is.

Goed en deskundig geholpen. En je weet direct waa je aan toe bent

Zeer vriendelijke dames achter de balie en een goede ervaring met de man voor ons gebit

Fenomenaal

Ontvangst c.q. te woord staan door baliemedewerkster (s) zeer correct en vriendelijk. Tevens de de behandelende arts vriendelijk en behandeling professioneel.

Prima, fijn geholpen, hele goede assistente en tandarts

Prima, goed en vlot geholpen. Fijne tandarts en goede assistente. Zeer tevreden.

Behandeling naar wens.

Geen lange wachttijd en prettig te woord gestaan.

Goede behandeling. Aardige tandarts en assistente.

Vriendelijke en kundige medewerkers

Nvt

Helemaal goed

Op tijd geholpen, alles goed uitgelegd wat ze gaat doen. Geduld en heel vriendelijk

Wordt altijd goed geholpen

Hoewel de laatste keer wel even teleurgesteld . Want had gebeld dat er een vulling uit was gegaan Om te vragen of dat gelijk met mijn controle afspraak gedaan kon worden .Kon niet op de afgesproken dag , maar kon al een week eerder terecht .Dacht fijn . Maar de controle hebben ze gedaan .Maar het vullen van de tand kostte meer tijd .Dus moet ik als nog een keer terug komen en daar baalde ik wel even van .Want ik ben afhankelijk van een ander die mij naar Bergen op Zoom brengt Vertel ik dat aan mijn schoonzus wanneer ik weer terug moet of ze dan ook kan rijden Maar dat ging niet dus wij weer terug naar binnen den ander afspraak gemaakt op der dag dat mijn schoonzus wel kan rijden Dan hoop ik dat het dan wel allemaal gaat lukken . Maar over het algemeen ben ik wel tevreden

Nog geen ervaring

Nvt

Zoals altijd goed

Zoals altijd goed en snel behandeld

Altijd, vriendelijk, correct en snel

Om half vier in de ochtend een mail gestuurd omdat mijn onderprothese gebroken was. Om half 8 kreeg ik een telefoontje dat ik de prothese kon brengen. Om 10 uur kon ik hem weer ophalen. Topservice!

Zij was zeer friendelijk

perfect

vriendelijk en netjes geholpen .

pirma

duidelijke en vriendelijk

Hier is het wel fijn om naar de tandarts te gaan!

Lieve tandarts en assistent( en ) leggen goed uit wat ze gaan doen. Altijd fijn om weer op controle te gaan en met gepolijste tanden weer naar buiten te gaan.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.