Zeer te vereden

Hulp zaam tijd voor je goede uit leg nette behandeling en goed informatie

Altijd vriendelijk

Vriendelijk en hulpzaam

Snelle afhandeling van kapotte prothese

Snelle behandeling van losgeschoten tand

Goede behandeling gehad.

Wij hebben goede behandeling gehad.

Onvriendelijk

Bracht mijn boven gebit voor een reparatie In mei ook ter reparatie aangeboden nu weer voor het zelfde Die reparatie kosten toen 110 euro Nou maar hopen dat deze reparatie dat niet kost Ik vraag vriendelijk of deze reparatie garantie was Reageerde de balie medewerkster nog al heftig We wachten af

Top behandeling

Leuke nette ontvangst, snelle en prima behandeling voor t vervangen van een vulling die deels afgebroken was. Niks gevoeld en team was goed op elkaar afgestemd Ben net onder behandeling van andere tandarts dus weet niet precies hoe ze heet

prima behandeling

zeer zorgvuldige behandeling, vriendelijke dame, keurige benadering

Top Niels heeft mij goed begrepen goed geholpen!

Fijne tandartsen en assistentes en snel geholpen

Ik ben graag vroeg aan de beurt en als er dan iets mis is regelen ze dat gelijk zodat alles in een keer is afgewikkeld. Heel fijn.liefst zo snel mogelijk weer naar huis.

Had iets meer meedenken verwacht.

Op donderdag kwam ik met mijn fiets ten val met als gevolg een gebroken boven prothese. Toen ik belde op vrijdag ochtend kreeg ik te horen dat er geen tandtechnieker was die dag. Op mijn vraag of ze een alternatief wisten mocht ik dat vooral zelf uitzoeken. Maandag hoorde ik een vriendin van mij zeggen dat er ook een mogelijkheid bestond voor spoed- c.q. weekendhulp. Dat had mij drie ongemakkelijke dagen zonder bovenprothese gescheeld.

Gewoon perfecte service

Ik werd netjes geholpen, heel informatief en snel.

onvriendelijke medewerkers

ik heb mijn afspraak voor 30-7-2025 netjes afgezegd maar blijkbaar is dit tegen dovemansoren, ik kom dus niet op de afspraak, op tijd afgemeld en reden bekend , hoef niet steeds te bellen als er toch geen gehoor aan wordt gegegeven groeten Guus de jong

Word altijd fijn geholpen

Word altijd fijn geholpen

Prima!

Ik heb met open mond de behandeling ondergaan!

Goed geholpen

Ik ben tevreden over Klaassen, de zorg is prima. Was weinig aan mij te doen, maar dat ter zijde. Kortom, vind het een goede praktijk. Alleen een opmerking over de ingang op het Stationsplein. Het schuine stoepje bij de schuifdeuren is gevaarlijk, zeker voor oudere mensen, je kan je nergens aan vasthouden, dus een hekje of iets dergelijks is daar wel nodig.

Goed geholpen

De afspraak liep een half uur uit

Heel vervelend dat ik een half uur te laat naar de behandeling kon bij mevrouw van gils.

Door slechte voorlichting onnodige kosten

Zonder duidelijke communicatie vooraf is een wortelkanaalbehandeling gestart. Dit terwijl ik nauwelijks pijn of last had. Na 1e behandeling is de betreffende kies afgebroken. Gevolg: kies moest eruit, waardoor ik met een zichtbaar gat in mijn gebit zou komen te zitten. Gekozen om plaatje te nemen. Deze blijf ik niet gebruiken en zal moeten kijken voor een implantaat. Gevolg een kostenpost van in totaal richting € 3.000.

Ik werd geholpen en hoefde niet lang te wachten

Ik werd geholpen

Een hele goede behandeling

Een hele aardige tandarts Heel rustig en heel vriendelijk Hij en zijn assistent hebben voor mij een 10. verdient

Op tijd en goed geholpen

Voor mij een nieuwe tandarts. Vriendelijk, vakkundig. Niets meer aan toe te voegen denk ik zo. Ik werd behandeld door een man, een Griek, weet alleen zijn naam niet meer.

Prima tandarts en assistente

Helaas ben ik de naam van de tandarts vergeten en tandartsassistente vergeten, echter jullie kunnen wel terugzoeken wie mij behandeld heeft . Top tandarts en assistente zeer relaxt hebben zij mij behandeld. Ook de uitleg na behandeling was zeer duidelijk.

resultaat wat ik hoopte.

Reparatie ,s morgens gebracht. ,s middags reeds opgehaald. Prothese was 6 jaar oud. Was versleten. Advies was nieuwe prothese. Prijsopgave niet goed begrepen.Heb wel uitleg gekregen. Heb geen tandarts verzekering. Weet geen prijs van prothese Eigen bijdrage niet bekend of er een bijdrage is uit basis verzekering Gezien mijn leeftijd beslissing uitgesteld. Was al blij dat reparatie zo snel was gedaan. gr

Prima ervaring

Nvt

Goede en vriendelijke service

Ik had een nieuwe tandarts , maar ben helaas zijn naam vergeten . Dus kan ik bij de laatste vraag helaas geen naam invullen . Ik ben in ieder geval vriendelijk en goed geholpen .

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.