Goed advies en reparatie

Goed advies na tandbreuke, rebase naar tevredenheid uitgevoerd. Binnen 1 dag weer perfecte prothese.

Vulling afgebroken. Ik kon snel terecht voor een afspraak. Bij de tandarts zelf tijdens de behandeling en achteraf ben ik een hele tevreden klant.

Heel vriendelijk met spoed geholpen, zonder pijn en stress.

Geweldig om een spoedgeval uit een andere tandartsenpraktijk te willen helpen bij gebrek aan plaats.

Heel klantvriendelijk en duidelijk.

Goede uitleg bij alles wat er gedaan wordt. Heel vriendelijk allemaal en behulpzaam. Wij komen op deze manier graag bij de tandarts.

vakkundige behandeling/ vriendelijke benadering

zowel tandarts als mondhygiëniste..vriendelijke benadering/vlotte en vakkundige behandeling.

Vriendelijk en deskundig

De medewerkers zijn vriendelijk en stellen een ieder op zijn gemak. Bij problemen wordt er deskundig gehandeld en wordt er in overleg met de patiënt een behandelplan opgesteld. Uitleg wordt gegeven en er wordt rekening gehouden met de angst, wensen en beleving van de patiënt.

Fijne tandarts

Ik werd gerustgesteld en dat vind ik belangrijk vanwege angst

Professioneel en patiënt vriendelijk!

Mondzorg wordt deskundig en adequaat ingezet opdat mogelijke pijnklachten snel worden verholpen. De telefonische bereikbaarheid laat nog wel eens te wensen over!

Hele fijne en betrokken tandarts

S avonds mijn kies afgebroken, s morgens gebeld en de volgende dag al geholpen. Wat een fijne tandarts.

Snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen met mijn prothese

geweldig

ik kan altijd op zeer korte termijn terecht als er een probleem is met mijn prothese. ook is iedereen altijd heel vriendelijk en behulpzaam . ik ben zeer tevreden .

Qwerty

Asdfg hzxcvb qwerty asd vbnmk qwer azxdr Dfg Dfgh

Redelijk geholpen

Telefonische bereikbaarheid is niet geweldig. Tijdens het bellen werd verteld dat we om 1 uur konden komen en dat we er op konden wachten. Toen we aankwamen om 1 uur wist niemand van iets. We konden het wel geven maar het kon wel een uur duren. Na 1,5 gevraagd en toen lag het al een tijdje klaar. Degene die het had gerepareerd had het dus na reparatie niet even naar voren gebracht. Niet zo blij mee.

blijven zortgen tot protese goed zit

correct en vriendelijk geholpen.

prima.

Goed geholpen, met duidelijke instructie wat er gebeurde.

De tandarts gaf duidelijk aan wat ze aan het doen was in mijn mond.

Wordt goed behandeld. Duidelijke uitleg wat te doen.

Goed opgevangen en afdoende geholpen

Zeer geduldige tandtechniek, met ogenschijnlijk alle tijd.

Snel en adequaat geholpen

Snel en adequaatv geholpen

Ik werd precies op de afgesproken tijd geholpen.

Ik ben goed behandeld!

Tevreden

Ik ben blij dat ik woensdag om 16.00 uur alsnog kon komen voor de behandeling mvgrt Rommens

Uitstekkend

Zeer correct vriendelijk geholpen

Zeer prettig en snel geholpen

Goed en vakkundig uitgevoerd

snel geholpen

vriendelijk , snel en vakkundig geholpen duidelijke afspraken.

Alles verliep soepel

Ik werd weer goed geholpen. Zeer tevreden.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.