Heel goed

Afspraken worden nagekomen, Vriendelijke geholpen.

Goed geholpen rustige arts .

goed geholpen

ik ben tevreden over de manier van helpen bij Klaassen mondzorg.

Heel goed

Mondhygiënist is in mijn ogen heel kundig en ook heel vriendelijk

Mijn tandarts en assistent waren zeer empathisch, sociaal, vriendelijk en attent. Ook de behandeling was uitstekend uitgevoerd.

ik wacht op nieuwe afspraak.

gebit past niet en wacht op oplossing. Na 26 januari kan ik een mening geven,

Gepikeerd

Ik poets mijn gebit altijd met ecosym. 2 jan. Brak een tand af. Tegelijkertijd ging het sneeuwen. Het gebit in een doosje gedaan. Vanwege de sneeuw kon ik 10 dagen niet naar klaassen. Commentaar van de baliemedewerkster was of ik mijn gebit niet goed poets, vanwege de zwarte randjes. Die moeten er in zijn gekomen door het bewaren in het doosje.

Kosten tijd verhouding is niet oké.

20 minuten wachten en 7 minuten binnen inclusief foto ‘s maken en dan iets meer dan 100€ betalen. Ik snap dat tandzorg duur is en zeker nodig, maar geef even een toelichting. Nu heb heb er een negatieve ervaring door gekregen.

goed geholpen en ze zijn heel vriendelijk daar

goed geholpen en ze zijn vriendelijk daar

Snelle se

Hele snelle service

Wederom geweldige controle

Tandarts Niki en haar assistente zijn gewoon top. Ondanks mijn schrik voor de tandarts kom ik 2 x per jaar en stap ik telkens met een gerust hart in de stoel

Correcte aandacht

De tandarts en zijn assistente zijn een mooi team. Zij heeft aandacht voor mijn "angst" en hij werkt zorgvuldig door. Jammer dat hij niet steeds vertelt wat hij doet, hoever hij is. Bij mijn vroegere tandarts mocht ik meekijken met een spiegel, dat vond ik fantastisch.

Bezoek voor periodieke

Door tandarts Niki en assistentie uiterst vriendelijk ontvangen. Niki geeft aan dat het regelmatig bezoeken aan mondhygiënisten van groot belang, dit doe ik al jaren en heeft een positief effect op het voorkomen van problemen. Kortom, zeer tevreden over benadering en behandeling door tandarts assistente en ook de baliemedewerker.

Ben normaal erg gespannen maar was nu erg gerust

Dit is nu mijn tweede keer dat ik implantaten kreeg ingebracht. Mevrouw van Gils en haar team werken uitstekend, snel en zeer vakkundig. Zowel de eerste keer een jaar geleden, als ook nu.

fantastische behandeling

Keurig op de afgesproken tijd binnen geroepen, zeer deskundige behandeling gehad. Een prettige benadering van de mondhygieniste, De dame heeft zich voorgesteld aan me, maar ik weet niet zeker of ik het goed onthouden heb, ik denk Safia

minder goed

Het was niet zo goed ik had een afspraak om 14.10 uur daar ik met de deeltaxi kwam was ik er al om ongeveer 13.30 het duurde allemaal lang om 14.20 wwarschiwde ik de tandarts, die melde ik ben de eerst volgende maar nee om erging weer iemand eerst, om 14.30 vertelde men mij dat er een foto gemaakt moest worden, toen daarmee klaar was kon ik naar de helpende arts daar vertlde ik het weer, de protece moest schoon gemaakt worden, intussen verted de arts dat welke tandpasta moest gebruiken en of ik raggers gebruikt, ik was om 14.45 klaar en kon naar de uitgang, ik heb nog geen afspraak gemaakt voor de volgende keer. De helpende was een vrouw die moeilijk nederands sprak.

Gewoon goed.

Was een kontrole. Niets gedaan dus.

Zoals gewoonlijk weer goed.

Weer vakkundig gedaan.

Goed geholpen

Niet van toe passing

Tevreden

Blij met de snelle afhandeling van het probleem

Fijne en duidelijk

Wat super dat je nu eens goed nagekeken wordt vooral de implantatie. Dank u wel ben zeer tevreden dat hier nu echt zorg aan besteeds wordt en na al die jaren weer eens een implantaloog gezien . Hopelijk blijft dit zo want hier door weet je wel of alles oké zit

Ging alles goed

Matig

Doorverwijzing naar een Endodonologie niet duidelijk Afspraak maken hiermee nog niet gelukt Patiënt Marco de Bruijns is analfabeet dus vul ik dit maar in voor hem Graag voortaan direct met communiceren Groet Wim soeters broer van Marco en tevens bewindvoerder

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.