Prima geholpen.

Goed, snel en kundig.

Het was snel en afdoende. De ruimte is klein en de instrumententafel aan de behandelstoel stond in de weg. Vooral na de behandeling toen ik die zelf opzij moest duwen. Een verbeterpuntje. Als patiënt moet ik overal afblijven!

heel goed geholpen

hele goede ervaring

Krijg 3 reminders maar afspraak was niet op tijd

Heb toch nog moeten wachten terwijl er 3 reminders zijn gestuurd en gebeld.

Wordt altijd goed geholpen en vriendelijk personeel.

Zie hier boven.

Ontspannende professionele sfeer

Mijn tandarts fobie daar kwijtgeraakt.

is een prima omgeving om geholpen te worden

vriendelijk kundig sereen prima vakmensen

Alles prima op tijd geholpen

Was prima

Allemaal top.

Vriendelijk en professioneel

Moeilijk telefonisch bereikbaar

Ik wilde mijn afspraak verzetten. De 1e keer bleef de telefoon overgaan zonder bandje. De 2e keer kreeg ik eerst de mededeling dat er nog 1 wachtende was. Na 10 minuten ging hij ineens weer over. Toen maar een mailtje gestuurd. Helaas was ik er toen zelf niet. Ben uiteindelijk maar naar de balie gegaan om de afspraak te verzetten.

Tijdig en correct geholpen

Soms wel gehaast waardoor uitleg over vervolg stappen worden gemist door mij

zie boven

Er wordt heel goed en nauwkeurig naar al je tanden en kiezen gekeken.. Elk half jaar ook je tanden heel goed gereinigd:

goed gereld keurige behandeling

gewoon goed!

Clean teeth

Sand blasted… then checked for any holes. Result.. shiny teeth (no holes) and a new appointment in 6 months. Perfect result.. again.

fijne tandarts

altijd al een fijne tandarts geweest

Het was erg gehaast.

Ben heel tevreden met het eind resultaat. Maar de afspraken liepen niet als gepland. Mijn na afspraak bleef gewoon staan terwijl de afspraak voor het trekken was verzet. Hier over heb ik gebeld en gemaild. Telefonisch zijn jullie eigenlijk niet te bereiken. Duurt zeker 45 min. Met de mail uitgelegd. Ik moest gewoon komen. Waarom en word het in rekening gebracht? Het trekken zelf de afspraak had 45 min vertraging. Toen ik binnen werd geroepen was er veel haast. Mijn prothese was kwijt. Miscommunicatie. Kreeg de verdoving al gelijk in mijn mond. Toen pas ging de tandarts dingen uitleggen. Probeer met verdoving dan nog maar iets te vragen. Of antwoorden dat Lukt niet. Toen moest ik verhuizen naar een andere kamer. Het was heel stressvol en gehaast. Tijdens de behandeling Ik raakte in een soort van paniek. Zeker Toen ik erbijna in stikte in mijn bloed. Want assistent had de afzuiging wel in mijn mond. Maar niet waar het moest zijn. Ik was verdoofd. En moest me vooral stil houden. En voor ik het wist stond ik weer buiten volop te bloeden. Heb niet eens een doekje mee gekregen. Laatstaan een folder die me nog iets van informatie geeft over de nazorg en wat ik kan verwachten. Dat was erg jammer. Gelukkig kon ik de volgende dag met mijn vragen terecht bij de nazorg controle afspraak. Ik snap dat jullie met tijd te maken hebben. Maar er was al een uitloop van 45 min. Voor mij was en is dit zo'n grote ingreep. En zo spannend die 5 min had ook niet meer uit gemaakt. Om me even te informeren en of wat er gaat gebeuren. En me even een beetje gerust te stellen. En geef mensen op zijn minst even een folder mee. Of een internet link dat ze even kunnen na lezen. Verders ben ik zeer tevreden over de prothese en de Belgische man(ben zijn naam kwijt) die het zo prachtig heeft gemaakt. En me goed heeft geïnformeerd.

complete verzorging en snelle behandelingen

keurige verzorging van de mondzorg, snelle verwerking van taken

Goed Zoals het hoort

Zie boven

Goed en netjes geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Niels legde goed uit wat hij ging doen.

Snel geholpen

Prima behandeling

Vriendelijk en goed geholpen

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.