Gewoon goed

Heel goed

Heel goed dankuwel

Behandeling tandarts een 10. Receptioniste een 5. Ik zou het fijn vinden als er wordt doorgegeven als de tandarts te laat is. Nu laten ze je zitten.

prima Houden zo

Goede opvang na aanmelden, prima controle

Gewoon goede zorg

Zoals ik reeds zei in het onderwerp: gewoon goede zorg, zoals je mag verwachten.

Ik kwam op tijd en stond weer op tijd buiten. Zoals gewoonlijk prima ontvangen en geholpen.

prettig en ontspannen

prettig en ontspannen

Snelle goede service

Goede snelle service

Prima geholpen

Zeer vriendelijke en tandarts en dito assistente

Goede begeleiding en behandeling

Prettige ervaring met begeleiding en behandeling.

Goed geholpen

Een nadeel is weinig plek voor invalide parkeerplaatsen

heel goed

altijd goeie afspraken en word dan goed geholpen

Goede ervaring

Altijd vriendelijk en correct geholpen

Bekwaam

Houd rekening met de patiënt.

heel goed

fijne mensen en ook god vakbekwaam

prima geholpen

In het weekend een stukje tand afgebroken. Maandag gebeld, kon gelukkig dinsdag meteen komen. Niet door mijn "eigen " tandarts behandeld, maar ik ben fantastisch geholpen door de aanwezige tandarts en ging helemaal blij weer naar huis

Alles goed gegaan

Snel geholpen

Snel geholpen

Zeer tevreden met het resultaat

Traject voor een prothese is zorgvuldig uitgevoerd

Prima geholpen.

Goed, snel en kundig.

Het was snel en afdoende. De ruimte is klein en de instrumententafel aan de behandelstoel stond in de weg. Vooral na de behandeling toen ik die zelf opzij moest duwen. Een verbeterpuntje. Als patiënt moet ik overal afblijven!

heel goed geholpen

hele goede ervaring

Krijg 3 reminders maar afspraak was niet op tijd

Heb toch nog moeten wachten terwijl er 3 reminders zijn gestuurd en gebeld.

Wordt altijd goed geholpen en vriendelijk personeel.

Zie hier boven.

Ontspannende professionele sfeer

Mijn tandarts fobie daar kwijtgeraakt.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.