Snel geholpen

Mijn vulling was gebroken, ik kon snel terecht en ben goed geholpen.

was wel goed maar parkeren is niks

n

chapeau! mondzorg Klaassen een klasse apart !

Vanaf afspraken en plaatsing van de implantaten tot het plaatsen van het klikgebit geweldig geholpen door deskundig en vriendelijk personeel op alle niveua's Dank u , Klaassen mondzorg , Adrian van Tilburg

Blijft waardeloos, willen mij graag op hele hoge behandelkosten jagen. Die ik niet kan kosten .agen

De hoge behandelkosten, worden niet vermeld door alle behandelaars.Schandalig dat het verdien model,Prioriteit heeft. Doorverwijzen naar dure specialisten kan men wel in orde make. Maar helaas Zonder een duidelijke inzichtelijk kosten opgaaf vooraf. Daar is geen aandacht voor. Als ik geen budget hebt ,voor dure behandelkosten, dan heb ik geen budget! Dit maak ik al jaren duidelijk. De rekening zal ik moeten betalen, dus voor mensen met een klein budget, vind ik het Schandalig, dat men mensen in de dure financiële ellende wilt duwen! Elke keer opnieuw bij elke controle beurt. moet ik dit verdedigen! Er wordt aangegeven dat dure behandelkosten beter zijn voor mijn gezondheid. Nee rekeningen die ik niet kan betalen,zijn slecht voor mij gezondheid! Dat weet ik vooral,dat ik de rekeningen niet kan voldoen. Ook niet in delen of iets dergelijks! Dus het zou fijn zijn als ze zouden stoppen, met het doorduwen van dure behandelkosten die ik toch niet kan betalen.

Goede ervaring

Prima ervaring. Tandarts die me op mijn gemak stelde.

Nette en snelle behandelingen & service

Kleine reparatie aan prothese, binnen dezelfde dag klaar.

Voldoende

Mooi optijd binnen geroepen. Nagekeken door tandarts. Daarna behandeld door assistente ivm tandsteen en verdere schoonmaak. Het enigste puntje van ‘kritiek’ is dat ze het polijsten deed met zeeeer weinig druk en erg snel. Zou iets forser mogen en iets meer tijd per tand. De andere assistenten die ik heb gehad deden dit wel. Leek beetje afraffelen.

Goede hulp.

Redelijk

Afspr lopen iedere x uit. Niet altijd even vriendelijk,behalve de balie medewerkster . Maar goed ook mka group hetzelfde probleem.

Te vroeg door jullie fout

Ons emailadres klopte niet waardoor ik geen verplaatsing en herinnering van mijn (nieuwe) afspraak ontving. Hierdoor was ik bijna 2 uur te vroeg voor mijn afspraak. Slordig want mijn emailadres is jaren niet veranderd. De zorg daarentegen is fantastisch, die beveel ik iedereen aan.

Snel en adequaat geholpen

Prima behandeling.

Op tijd en snel. De uitleg was duidelijk.

Goed Goede behandelaar

Verstand van zaken, vriendelijk en geef je echt aandacht.

Vriendelijk en professioneel personeel,

Goed behandeld, jammer dat ik een nieuwe afspraak moest maken voor herstel van nog een afgebroken tand.

Nette ontvangst en adequate behandeling.

goede werksfeer op deze locatie

zeer geruststellende medewerkers gemoedelijke sfeer vriendelijk

Slechte ervaringen

Mijn ervaring. Ze komen hun afspraken niet na. Op het laatste moment kan de afspraak niet door gaan ( ik wordt pas op de dag van mijn geplande afspraak gebeld) . Laatste keer één uur moeten wachten . Ondanks mijn geplande afspraak. Op de vraag of er een offerte gestuurd kan worden. Geen reactie.

X

X

Uitstekende tandartsen

Ervaringen, op tandarts gebied natuurlijk, zijn op alle behandelingen en begeleiding zeer goed..

Goede uitleg vriendelijk en behulpzaam

Bijzonder snel en aardig geholpen

Supergoed. Smorgens gebeld en smiddags om 14.30 h al van mijn probleem af geholpen. Ik was op de afgesproken tijd aan de beurt en stond binnen 10 minuten weer buiten. Mijn probleempje opgelost ,en bijzonder vriendelijk geholpen met de nodige uitleg en tips erbij.

Super geholpen

Super geholpen. Kon helijk komen lieve mensen

Gewoon goed

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.