Vriendelijke begripvolle mensen

Jammer dat de mondhygiëniste dingen deed waarvan ik had aangegeven dat ik t niet wilde. We zijn er samen aan uit gekomen, ze was heel aardig.

Oke

Is goed en normaal en netjes en beleefd

2 erg grote vullingen laten doen. Rustige tandarts. Verteld bij elke stap wat ze doet. Esthetisch erg goed!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, stellen je gerust en je wordt zorgvuldig geholpen, service is OK.

Degene die me geholpen had was begripvol en gaf goeie adviezen

Slechts even gewacht. Heel goed en vriendelijk geholpen.

De sfeer bij Klaassen is fijn. Ik hoef nooit lang te wachten en wordt altijd goed geholpen.

in een keer alles goed perfecte passing.

Vlotte en prima mondservice.

Deskundige en vlotte mondhygieniste.

Gewoon goed

Controle van een klik-prothese. Hier kan weinig fout gaan.

Je wordt goed geholpen

Ik heb volgende week weer een afspraak

geweldig

goed verlopen geen klachten

Prima geholpen

Kon gelijk komen en goede ervaring

Top service

Goede service en uitleg

Met aandacht voor persoonlijke zorg.

Nikki is zeer vakkundig. Zorgt ook dat onze bijzondere zoon zich veilig voelt en zijn gebit laat verzorgen. Hopelijk neemt hij haar advies ook aan.

Positief

Vriendelijk ,deskundig en optijd.

Weet ik niet

Goed en snel geholpen

Prima opgelost.

Het is altijd goed

Snelle en duidelijke behandeling met minimaal discomfort.

Tandplak verwijderen was vlug en bijna pijnloos, informatie over paradontitis was helder.

Heel tevreden

Goed en deskundig geholpen

Goed maar jammer

Er was een klein gaatje in een vulling ontstaan, deze is goed gerepareerd. Maar nu is die tand erg gevoelig en er is een knobbel van mijn kies volledig weggeslepen.

Goede hulp en verzorging

Viel mee

Het duurde een week voor een afspraak. Ik had een week eerder problemen. Op dag afspraak werd ik met zwaarste pijn wakker. Pijnstillers gebruikte ik alleen een pil voor slapen. Ik maakte me zorgen over de behandeling: zou er weer een kies weer getrokken worden? Het werd een drievlaksvulling. De pijn dacht ik op andere plekken te voelen in mijn mond, maar dat was maar schijn. Ik vond de voorgestelde controle in de ochtend na maken afspraak erna te vroeg. Dus dat heb ik niet gedaan. Verder behandeling ging in een keer goed. Er hoefde niet extra geslepen te worden. Ik vond de pedicurebehandeling eerder op de dag veel pijnlijker dan deze nieuwe onverdoofde ervaring! Deze opmerking wou ik graag nog maken.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.