Je wordt altijd vriendelijk en correct geholpen

Top zorg

Altijd vriendelijk, leggen alles goed uit. Als je niet bij machte bent om iets te betalen zoeken ze voor alternatief. Als je angstig bent zoeken ze een tandarts die gespecialiseerd is. Ik kan wel doorgaan maar ben meer als tevreden

Een prettige ervaring met aandacht voor de klant

Het is altijd een prettige ervaring , met voldoende oog voor vragen. Geduldig en vriendelijk in de omgang .

Werkt goed en vakkundig

Heel goed

Vriendelijke medewerkers, en mijn gebit wordt er altijd prima behandeld.

Vriendelijk ontvangst, duidelijkheid van de tandarts

Geen druk van de tandarts, vriendelijk en duidelijk uitleg, ik voel me op mijn gemak bij de tandarts Niels, geen lange wachttijd, zelfs als je te vroeg ben wordt je naam geroepen dikke tien voor jullie

goede en snelle behandeling

snel vriendelijke behandeling

Goede zorg met aandacht niet alleen voor de mond maar ook voor de mens.

Goede zorg met aandacht niet alleen voor de mond maar ook voor de mens. Kwaliteit is top.

Deskundige verzorging

Vriendelijk en zorgvuldig

correcte, nette en schone behandeling

Jaarlijkse controle v.w.b. bovenprothese en klikprothese + steg beneden. Fijne controle en ook fijn om compliment te ontvangen m.b.t. dagelijkse onderhoud. Ik kan u helaas niet zeggen wie mij behandeld heeft, ik heb n.l. NAH (niet aangeboren hersenletsel) waardoor mijn geheugen aangetast is. Dat is vooral met namen zo, kan ik niet onthouden. Ik kan dus alleen zeggen dat ik een assistente heb gezien én de implantologe, de namen kunt u dan zelf invullen?

De eerste was slecht De tweede was uitstekend

Ik heb geen mening

Geen mening

Zeer positief

Ik heb de controle ervaren als zijnde heel positief en professioneel

Ik ben tevreden met de behandeling.

Ik ben tevreden met de behandeling.

Duidelijke gesprekken

Er wordt duidelijk gezegd wat er aan de hand is.

Prima ervaring

Mijn ervaring is goed. Je word altijd netjes en goed geholpen, alles word prima uit gelegd

Dat is goed door gaan.

Zo door gaan met behandelling

Goed geholpen

Vriendelijk,

Gied advies

Goed geholpen en een goed advies, wel moeilijk te verstaan met zijn taal

Een professionele nette behandeling.

De afspraak om 7.30 start ook daadwerkelijk om 7.30

Op tijd en vlot geholpen. Jammer dat de reiniging ineens op een ander moment moet.

De controle geeft volgens afspraak plaatsgevonden. Ik moest wel zonder mededeling vooraf een nieuwe afspraak maken voor de reiniging. Dat is niet bepaald handig.

Prettig ontspannen ontvangen

Goede duidelijke uitleg en geïnteresseerd in persoonlijke omstandigheden.

Snel en prima gedaan.

De behandeling is prima gedaan

Vriendelijk en goeden service

Goeden service

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.