Prettige adequate tandarts.

Zie boven

OK

Als vanouds .

Goed werk gedaan

Mevr van gils was heel lief

Prettige ervaring

Mijn tandarts en assistente zijn altijd vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk

Een kort bezoekje, omdat het allemaal goed was. Vriendelijk te woord gestaan.

Geweldige Mondzorg

Ik ben overgeschakeld naar Klaasen na een paar minder goede ervaringen met Tandartspraktijken. Klaassen Mondzorg luisterd goed, hoort je. Ik ben bij de tandarts en heb een klikgebit . Allemaal vriendelijk , duidelijk en goed uitgelegd. Is er iets niet duidelijk of verzekeringstechnisch gaat er iets mis. Er is altijd wel een oplossing . Met 1 woord top

Behandeling door tandarts George was uitstekend

Echter heb ik wel moeite met het feit dat er is besloten, om voortaan de halfjaarlijkse controle behandeling op te splitsen; in een tandarts bezoek, gekoppeld aan bezoek bij de mondhygiëniste. Ik heb dit tot nu toe niet nodig gehad, en ga er denk ik ook geen gebruik van maken. Graag had ik vooraf hierover geïnformeerd willen worden en wat dit voor extra kosten met zich meebrengt. Tevens denk ik dat dit per patiënt beoordeeld moet worden.

Alleen jammer dat je tegenwoordig weer zelf je factuur moet indienen bij je zorgverzekeraar.

Goede begeleiding

Goede service en keurige behandeling

Goede service en klantvriendelijk

Geen aanvullingen.

Heel positief.

Heel positief.

ze zijn daar heel vriendelijk en vakbekwaam

ze doe alles goed uitleggen

Gewoon goed.

Dik tevrede

Heel goed geholpen door de tandarts Estevez.

Goed uitgelegd wat er aan de hand was.

Niet op tijd....

Doe je als patiënt/cliënt je best om (ruim) op tijd te zijn voor je afspraak, wordt je pas 20 minuten na de afgesproken aanvangstijd - halverwege de ochtend - naar binnen geroepen, zonder uitleg. Na afloop zelf maar gevraagd naar 'een reden voor de vertraging', krijg je te horen dat de tandarts 'zich niet lekker voelde'....

Ik ben heel goed geholpen

De prothese specialist heeft me precies verteld wat er allemaal ging gebeuren en voerde het werk ook perfect uit en naar volle tevredenheid

Veel vertrouwen in Niels en de organisatie.

Snel en efficient geholpen. Vakkundigheid van Niels is top. Bedankt

Gied

In het algemeen goed geholpen

klantvriendelijk, en goede uitleg

Ben niet zo'n held bij de tandarts, maar ze gaven me een gerustellend gevoel. ben er zeer tevreden mee.

Heel goed

Zorg vuldige controle met goede uitleg bij alles wat ze deed.

Goede behandeling bij mijn jaarlijkse controle

Vriendelijke mevrouw ,die mij hielp bij mijn jaarlijkse behandeling van mijn kunstgebit en plantaten

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.