Tevreden

Heel goede kliniek ze doen hun werk goed. Zeer tevreden

Prima geholpen!

Uitstekend.

Prettige behandeling

Tandarts Georges is er schat van een man en de vrouw die mijn tandsteen verwijderde was ook heel aardig.

goede duidelijke snelle hulp.

Prima.

Verbazend tijdsduur behandeling.

Wegens een te volle agenda , duurt het ruim 1 maand voor er plaats is voor een wortelkanaal behandeling. In de tussen tijd ontstekingsremmers mee gehad, hopelijk is dat voorlopig afdoende! !??

Snelle afhandeling.

heel goed.

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door de receptioniste. Afspraak keurig op tijd. Zeer vriendelijke tandarts en assistentes. Word precies uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ik ben erg tevreden.

Snel, efficient en gezellig (!)

Ontvangst als altijd goed en ondanks een computerstoring snel op weg gewezen naar de afspraak. Na nauwelijks een aantal minuten wachten en volgens mij precies op tojd van de afspraak geholpen. Werd direct op mijn gemak gesteld met een praatje over koetjes en kalfjes en er werd verteld wat de bedoeling was. Na een snelle, maar goede controle werd er wat tandsteen verwijderd. Op mijn opmerking dat ik een drukplek heb werd direct gereageerd en werd de plek bepaald en het gebit binnen een mum van tijd aangepast. Direct bij het opnieuw passen voelde ik al verschil en een uur later was ik pojnloos. Al met al een geweldige ervaring, zeker voor iemand als ik die vanuit het verleden doodsbang is voor de tandarts. Met een minuutje of 10 stond ik weer met een controle afspraak voor volgend jaar buiten

Mijn onder protese is uitstekend gerepareerd

Altijd goede zorg en uitleg.

Als je komt wordt je goed en vriendelijk ontvangen. Afspraken kunnen goed ingeplant worden. De behandeling wordt goed uitgelegt. Als er iets niet goed is kan je op afspraak snel terug komen.

Ik heb tot heden toe goede ervaring

Snelle en goede behandelingen

Prima mondhygieniste!!

Goede ervaring met deze praktijk, je wordt netjes te woord gestaan. En over de mondhygiëniste, alleen maar lof.

Prima fijne mondhygiëniste

Wordt altijd keurig behandeld goed advies. Prima hoor. Aardig mondhygiënisten ( sorry weet haar naam even niet) zal bij laatste vraag dus onbekend zetten. Ze heeft zich zeker voorgesteld kon al aantal jaar bij haar. 1 ding wil ik opmerken over de vooraankondiging 1X een mail, dag later weer een mail, 1x gebeld worden Dan zelf de tijd veranderen dat vind ik wat minder, het ging hier om 10 minuten eerder, ipv 9:05 naar 8:55 maar toch. Maar goed, 1 mail zou ik voldoende vinden en geen verandering in de tijd, Ik bel ook niet dat ik bv even 15 minuten later kom.

Heel goed geholpen

Bedankt Gerard en Asena

Goed en professioneel geholpen.

Goed en professioneel geholpen en erg vriendelijk.

3 weken eerder geholpen dan de oorspronkelijke gemaakte afspraak

Omdat ik ivm met mijn werk op woensdagen en vrijdagen vrij ben, kon ik pas op 2 oktober terecht. Op woensdag 11 sept. werd een andere afspraak afgezegd en werd ik na telcon. naar voren geschoven. Op de dag zelf werd ik opnieuw gebeld of ik 1 uurtje eerder kon. Er was weer een afspraak vervallen. Heel erg attent om je patiënten zo op te volgen.

geweldig

weer een complete mondprothese aangemeten gekregen, alles vlot verlopen, ook bij een drukplek gelijk vlot afgehandeld, Dank je wel

Goede mondzorg

Je word goed en snel geholpen. Vakkundig personeel, tijd voor je vragen. Nette en schone praktijk!

Vakkundig

Zéér vakkundig en oplossingsgericht met de benodigde tijd voor de patiënt

Ik ben blij met tandarts Niki Altijd vriendelijk leuk praatje en goede uitleg

Mijn ervaring met jullie personeel is prima!

Ik ben prima tevreden over de mensen bij klaassen Mondzorg. Prettige tandartsen praktijk. Netjes ,relaxt en schoon en lieve mensen. Bedankt daarvoor en succes met het bedrijf. Mvg Patrick van der Vloet

prima service!

Wordt altijd goed op de afgesproken tijd geholpen. Altijd zijn de tandarts en zijn assistente vriendelijk.

Slecht

Kwam dus voor niets op de afspraak Tandarts was niet aanwezig Men had mij daar ook van te voren over kunnen verwittigen

Snel geholpen

Wordt snel en vakkundig gedaan.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.