Prima behandeling van Gerard, zoals gebruikelijk.

Aardige man. Goede uitleg. Afspraak op tijd

positief

Goed verzorgde behandelkamer. Correcte behandeling vlgs. afspraak.

Netjes vriendelijk en optijd geholpen

Zeer nette praktijk en snel aan de beurt Vriendelijke mensen die er werken

Personeel is altijd vriendelijk en de behandelingen goed

Weer uitstekend

Zo als gewoonlijk netjes, goed en vriendelijk geholpen. Ook goed meegedacht hoe verder te behandelen.

Gewoon goed gedaan.

Gewoon goed gedaan.

Prima en snelle service

Prima en snel geholpen

heel erg goed

deze tandarts is heel erg goed was rustig en duidelijk deed goede behandeling maar ik heb omdat ik al vanaf kind gaatjes heb liever een kuntstgebit ik ben erg ziek maar ik had het naar mijn zin en hoop dat ik ook weer goed wordt geholpen voor een kunstgebit

Alles vlot opgelost

Goed geholpen

Helemaal top

Tandarts en medewerkster waren zeer attent en nauwgezet.

Vriendelijke mensen

Mijn ervaring met het plaatsen van vullingen is echt geweldig geweest. De artsen zijn professioneel en kundig. Er zijn 5 vullingen foutloos en perfect gezet. Dank hiervoor.

Slecht

Waardeloos

Uitstekend geholpen

Mijn losse vulling werd door D. Estévez uitstekend vervangen. Prettig ook de uitleg van de handelingen.

Ben heel goed en vriendelijk geholpen , en met veel geduld . mijn dank hiervoor, met vr, groet E,stevens uit ossendrecht .

goed en snel geholpen.

Vriendelijk en deskundig personeel. Graag de factuur per post verzenden, ook de factuur herinneringen.

Goed geholpen !

Goed geholpen ,en hele goede uitleg .Prima geholpen !

Ben erg bang tandarts. Er is me uitgelegd wat er gedaan word . Dus men word op gemak gesteld .

Belabberd

Tandarts ontkent wat ze gezegd heeft (mijn vrouw was erbij). Probleem met haar te verstaan zodat ze laat overkomen dat ik het niet begrijp. Waarom licht assistente het niet toe? Haar andere aanbeveling geloof ik ook niet meer en heb afspraak gecanceld.

Tevreden

Heel goede kliniek ze doen hun werk goed. Zeer tevreden

Prima geholpen!

Uitstekend.

Prettige behandeling

Tandarts Georges is er schat van een man en de vrouw die mijn tandsteen verwijderde was ook heel aardig.

goede duidelijke snelle hulp.

Prima.

Verbazend tijdsduur behandeling.

Wegens een te volle agenda , duurt het ruim 1 maand voor er plaats is voor een wortelkanaal behandeling. In de tussen tijd ontstekingsremmers mee gehad, hopelijk is dat voorlopig afdoende! !??

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.