Vriendelijk en deskundig

Altijd een goede ervaring

Het is altijd een prettige en fijne ervaring. Alles wordt duidelijk uitgelegd en zorgvuldig wordt er met je omgegaan.

Geweldige praktijk

Van mijn zeer grote tandarts angst is bijna niets meer over. Zeer fijne praktijk met lieve tandarts en assistent.

Goede Service

Bekwaamheid en vriendelijk

perfect

ten eerste een goede behandeling

Goede ervaring

Ervaring goed snel geholpen en vriendelijk

Vlotte, vriendelijke, deskundige behandeling.

Vriendelijke ontvangst .Meteen gerustgesteld.

vriendelijk

Zijn heel vriendelijk

snel en correct en vriendelijk geholpen

ik kwam onverwacht. tand uit mijn prothese. ze nam hem mee naar een collega en zei: over een uur bellen we u, dan is het klaar!

Vriendelijke en vakkundige controle

Prima Service, prima gebit

Prima Service, prima gebit, vriendelijke sfeer en weinig wachttijd. Niels Jooren was vriendelijk en vakkundig. A.h.v. oudste gebit van Mes Bergen op Zoom,wat ik 36 jaar heb gedragen, kreeg met 14 eerste gebit, hebben tanden wittere kleur gekregen. Dus heb nu 2 reserve gebitten al is 2e gebit van Vos Tholen, uit 2005, vooral ondergebit slecht van kleur. Heb Niels Jooren gezegd dat ik voortaan, afhankelijk VGZ vergoeding uiteraard, deze zou volledig door VGZ betaald worden, om de 6 of 7 jaar komen. Ik weet dat m'n tandvlees even moet wennen aan nieuw gebit, en Niels Jooren zei als ik ergens pijn voel of blijf houden ik terug kan komen om het te verhelpen. Mijn dank voor de service

prettige praktijk

Tandarts Dhe ?? zie deze niet in het rijtje terug

Prima geholpen

Prima geholpen

uitstekend

Wederom weer heel goed geholpen

Korte wachttijd en prima behandeling

Uistekend

Zeer deskundig. Zeer vriendelijk en zeer klant gericht

Prettig

Vriendelijke professionals, goede dienstverlening.

Zorgvuldig en correct

Ik voelde mij gezien en pp mijn gemak.

Algehele super service

fantastische hulp en behandelingbij nieuwe prothese

de tijd genomen, vriendelijk, begripvol, bijzonder aardig

Hele vriendelijke mensen

Ik ben daar gekomen met lood in mijn schoenen omdat ik zo verschrikkelijk bang was. Ze hebben me daar vooral in het begin heel goed in begeleid. Ik sta nog niet te springen maar ga dankzij de mensen die daar werken trouw elk half jaar op controle. Dikke pluim.

GEWELDIG!

Ik ben door Nikki prima behandeld.

Alleen ze mogen wel iets meer op tijd werken en anders meer tijd er tussen plannen Maar verder is de tandarts goed en lief voor de kinderen

Op tijd en goed behandeld

Zie hierboven

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.